De peste sase ani singurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix - organizeaza programul concurs Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix. Luni, 18 noiembrie 2013, s-a incheiat cea de-a zecea editie la care s-a doborat recordul in slabire la sectiunea femei. Daca castigatorul la barbati, Andrei Mirea, a slabit in 12 sedinte de antrenament fitness anti-aging Cardio Mix sase kilograme si a castigat locul I, la femei, Claudia Basalau a slabit 13 kilograme si a castigat nu numai locul I la aceasta sectiune, ci si trofeul concursului.
Specialistul in fitness si consultant in nutritie Mihai Dragomir, organizatorul si coordonatorul programului Slabeste sigur si natural este multumit de rezultate, dar mai ales ca cei aproape 20 de participanti au reusit nu numai sa slabeasca, ci si sa dobandeasca cunostinte solide despre stiul de viata Cardio Mix.
Dincolo de slabirea in sine participantii au fost motivati permanent de transformarile prin care au trecut timp de patru saptamani.
"Slabeste sigur si natural" este provocarea care se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa intre intr-un program complex si complet de reformare a stilului de viata: patru saptamani de antrenament combinat cu terapie, life style coaching si program alimentar personalizat - toate in stilul Cardio Mix.