BERBEC 21.03-20.04: Sunteti preocupati sa rezolvati atatea probleme mici incat pentru a le solutiona ii neglijati pe cei de acasa. Nu trebuie sa fiti indiferenti fata de sentimentele membrilor familiei oricat sunteti de ocupati. Daca le cereti si lor ajutorul veti vedea cat de repede va degrevati si va mai linistiti.

TAUR 21.04-21.05: Saptamana ce incepe debuteaza cu prea multe griji. Cei care sunt parinti vor avea insa timp suficient sa-l dedice copiilor. In cazul in care simtiti ca un prieten va preseaza sa va intalniti mai des decat doriti, puteti sa-l refuzati politicos. Ponderati-va pornirile nervoase un pic mai mult.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti capabili sa va dovediti valoarea aratand celor din jur ca aveti puterea si rabdarea necesare rezolvarii celor mai complicate proiecte la locul de munca. Reusiti chiar sa-i impresionati si pe sefi, care nu vor ramane indiferenti eforturilor depuse.

RAC 22.06-21.07: Energia dumneavoastra va fi cel mai bine consumata pentru solutionarea problemelor de acasa. Membrii familiei va vor fi de ajutor si va inteleg cel mai bine. Daca le cereti ajutorul puteti transforma munca intr-o veritabila distractie. Totul este sa faceti echipa cu cine trebuie.

LEU 22.07-22.08: Situatia se va imbunatati inca din primele zile ale saptamanii. Veti gasi calea cea mai buna pentru a fi alaturi de cei dragi fara a-i face sa sufere prea tare. Atentie la cumparaturile pe care le veti face in weekend. Bugetul nu este prea lejer si nici nu se vede o ameliorare curand.

FECIOARA 23.08-22.09: Pentru a va atinge obiectivele veti face eforturi considerabile. Toate vor fi insa puse in valoare de o stare de bine si de voie buna. Si in cariera veti avea succes si va veti bucura de recompense pe masura. In weekend primiti vizita unei rude indepartate care vine cu vesti bune.

BALANTA 23.09-22.10: Deveniti cam prea melancolici si va ganditi prea des la trecut. Mai bine canalizati-va energia si folositi-o in scopul relansarii unor proiecte ce asteapta de prea mult timp sa le luati in seama. La sfarsitul saptamanii va reintalniti cu prieteni dragi.

SCORPION 23.10-21.11: Urmeaza cateva zile dificile pentru unii nativi ai acestei zodii. Cei care au activitati legate de afaceri vor beneficia de noi contracte din care vor scoate profituri considerabile. Atentie la semnarea actelor, uneori se pot face speculatii din folosirea anumitor termeni.

SAGETATOR 22.11-21.12: Poate va simtiti prea epuizati din punct de vedere emotional si nu ar fi o idee rea sa incetiniti ritmul. Nu va mai asumati responsabilitati in plus fata de cele pe care le aveti. Mai bine folositi-va timpul liber pentru a va relaxa si a petrece mai mult timp alaturi de familie.

CAPRICORN 22.12-19.01: Satisfactia terminarii treburilor de rutina va da ragazul necesar organizarii actelor, a conturilor si posibilitatea inceperii unor noi proiecte la locul de munca. Veti fi capabili sa va impresionati sefii prin perseverenta si efort asiduu. Va ajuta si sanatatea, asa ca profitati din plin.

VARSATOR 20.01-18.02: O afacere importanta ar putea veni din partea unui coleg sau a unui prieten bun. Cei care va cer parerea sunt surprinsi de ideile dumneavoastra. Si acasa lucrurile par sa mearga din plin. Va surprinde invitatia unui bun amic la un party rustic.

PESTI 19.02-20.03: In discutiile cu cei din familie vi se fac unele propuneri pentru mini vacanta de Craciun. Nu va mai ganditi atat de des la planificari minutioase. Uneori spontaneitatea da mai multe rezultate si poate veti fi mult mai fericiti. Ce ziceti, va aventurati?