In cadrul Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti, situat pe Strada Nerva Traian
nr. 7, bl. M66, sc. A, ap. 20, sector 3, Bucuresti, doctorul Iuliana Avadanei foloseste o multitudine de terapii naturale si alternative, de la acupunctura si medicina ayurvedica la homeopatie si apifitoterapie, pe care le aplica inclusiv in combaterea unor afectiuni grave, precum cancer de san, genital, de colon si de pancreas.
"Eu fac si o echilibrare emotionala, pentru ca e un soc sa afli ca suferi de un cancer. Le dau pacientilor carti despre gandirea pozitiva, din care ii ascult ca la scoala. Si chiar daca se ajunge tot la o operatie de extirpare a unei tumori, de exemplu, aici am reusit sa diminuam inflamatia tumorala pana la stadiul la care a putut fi operata", spune dr. Iuliana Avadanei.
"Nu facem minuni, dar stiu sigur ca nu facem rau si ca avem rezultate concludente chiar si in cazuri grave", ne declara medicul.
"Eu fac un istoric al bolilor pacientului, ii pun un diagnostic energetic, apoi ii recomand cea mai buna formula de tratament dintre terapiile noastre. Pacientul trebuie sa fie constient ca, uneori, pentru a invinge o afectiune, e necesar sa isi schimbe nu doar dieta alimentara, de exemplu, ci chiar regimul de viata".
Sursa: libertatea.ro