Gheorghe Florescu este prezent la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles, in acest week-end, cu toate sortimentele de cafea.
"Am actionat peste tot pe unde am fost, am participat la diverse evenimente. Recent am vorbit cu un domn de origine turca, venit si el ca expozant la Sala Dalles, si am discutat sa facem o dezbatere despre rolul cafelei in dezvoltarea relatiilor tarilor europene, care are ca baza dragostea lui Suleyman Magnificul pentru cafea. El este promotorul dezvoltarii raspandirii cafelei in intreaga lume. Toata viata m-am ocupat de delicatese, am combinat aceasta activitate cu promovarea desfacerii unor carti de mare valoare si astfel intelectualul roman are dubla satisfactie: ca poate gasi cea mai buna cafea de pe mapamond si sa citeasca cartile pe care le promovam noi", ne-a spus Gheorghe Florescu.
Acesta a venit insotit la targ de ginerele sau, Ovidiu Codreanu, de profesie inginer care se ocupa de partea tehnica.
"Fiica mea, Vali Florescu Codrin, se ocupa de relatiile internationale ale firmei noastre. Primim cele mai deosebite dulciuri din Austria, Belgia si Polonia si multe alte delicatese din Grecia si Italia. Dispunem de stocuri nelimitate de vinuri ale Casei Isarescu. Coniacul cel mai bun din lume a fost preferatul lui Winston Churchill.
Delicatese Florescu este primul magazin de cafea gourmet din Bucuresti, deschis in iulie 2010 in centrul Capitalei.
Intim si prietenos, Delicatese Florescu te imbie cu aromele irezistibile ale celor mai bune si mai rare cafele din lume, proaspat prajite la cea mai performanta masina de prajit a momentului, chiar de catre Gheorghe Florescu, celebrul cafegiu al Bucurestiului de altadata, conform celor mai inalte standarde ale mentorului sau armean Avedis Carabelaian, fost furnizor al Casei Regale a Romaniei.