Nick Horris Batin de la Harris Holding este prezent la Festivalul Ceaiului si al Cafelei cu uleiuri de avocado din Noua Zeelanda, la 250 ml - la 45 RON.
"Participam, cand se organizeaza, si la targul Body Mind & Spirit din Bucuresti. Vom participa si la targul de carte, peste doua saptamani, tot la Sala Dalles! Uleiurile pe care le comercializam sunt senzationale in lume. O versiune a uleiului de avocado este cea de ulei de avocado de masline si de seminte de in. In felul acesta, avem Omega 3, 6 si 9 intr-o singura sticla de ulei. Combinatia e unica in lume", ne-a spus Nick Harris Batin.

Beneficiile uleiurilor comercializate de Harris Holding

- are cel mai ridicat nivel de grasimi mononesaturate sanatoase pentru inima, in comparatie cu alte uleiuri
- nivelurile ridicate de alfa si beta-caroten, care protejeaza impotriva bolilor cardio-vasculare si a cancerului
- cele mai ridicate nivele de vitamine si minerale esentiale
- se caracterizeaza prin cel mai inalt continut de grasimi mono-nesaturate, vitamina E, acid folic, potasiu, magneziu, luteina, Beta-Sitosterol si glutation.

Jamie Oliver a descris uleiul de avocado ca ingredientul culinar al viitorului, intr-un interviu pentru revista ELLE, iar in mod oficial sustine si recomanda uleiul de avocado marca OLIVADO.
Compania OLIVADO a fost infiintata in Noua Zeelanda, in anul 2000, de un bucatar profesionist, care a realizat ca uleiul fructului de avocado crescut in Noua Zeelanda poate fi extras si transformat intr-un ulei comestibil de un gust si savoare inedite, revolutionar si sanatos. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.uleiuldeavocado.ro.
Harris Holding srl are sediul pe Str. Tilisca, nr. 48, sc. B, ap. 7, Sibiu, Romania.