Lucian Velciu, actionar la Domeniile Ostrov, este prezent in perioada 18 - 21 septembrie, la Palatul Parlamentului, la al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor - IASGO 2013.
"Am adus in cadrul standului de la Palatul Parlamentului gama Naturelo (compoturi, vinuri si zacusca) si gama Dulcino (dulceata). Produsele se vand in toate hypermarketurile din toata tara. La Liddl avem vinurile. Am adus aici vinuri demi-seci, vinuri demi-dulci, editii evenimente, ce costa intre 8 - 25 RON, Cossa diVino si gama high-class, ce costa intre 35 - 40 RON", ne-a spus Lucian Velciu, actionar la Domeniile Ostrov.
La standul Domeniile Ostrov puteti gasi vinuri precum: Pinot Noir - 25 RON, Riesling Italian / 25 RON, Feteasca Neagra - 15 RON. Cele mai cautate vinuri sunt Muscat Ottonel, Pinot Gris, Rose, Cabernet, Merlot, Feteasca alba si regala din gama de vinuri Domeniile Ostrov si cele din gama de vinuri Cetatea Durostorum (prezenta in toate hypermarketurile).
"E un business de familie! Sunt actionar la Domeniile Ostrov si lucrez alaturi de Gabriel Dima, Director de Vanzari. De profesie, sunt pianist si profesor la Liceul de Muzica Dinu Lipatti", mai spune Lucian Velciu, care este implicat si in activitatile de la Muzeul de Arta si Arheologie. Pe Lucian Velciu il puteti asculta intr-un concert sustinut impreuna cu Filarmonica din Ploiesti, pe 10 octombrie. La Ostrov, pe 26 septembrie 2013, va avea loc, conform traditiei, un festival intitulat "Vinul Nou", la care vor participa trupe de dansatori si artisti de muzica populara. Invitata la acest festival va fi o trupa din Mexic, de 25 de dansatori si cantareti de muzica populara, ce vor sustine un spectacol de 30 - 40 de minute.
Tot la Domeniile Ostrov exista gama Dulcino (care contine diverse dulceturi: de afine si de mure, magiunul de prune), dar si conserve de legume si fructe.
Dintre celelalte produse, zacusca si dulceturile de afine si de mure sunt cele mai cautate (zacusca e la pretul de 10 RON, iar dulceata la 9 RON).