Recent, brandul italian de accesorii Carpisa si-a prezentat produsele in cadrul a doua evenimente speciale: Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
Vineri, 9 August 2013, a avut loc deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei, ocazie cu care a avut loc o prezentare de moda cu tema "Carpisa, all day long!" in Iulius Mall Cluj Napoca
Manechinele au defilat pe covorul rosu si au aratat, inca o data, ca gentile Carpisa pot accesoriza cu success orice tinuta si ca ele pot fi purtate de dimineata pina seara, in orice loc si cu orice ocazie.
Toti cei prezenti la deschiderea celui de al patrulea magazin Carpisa din Romania s-au putut bucura si de muzica buna si distractie cu trupa T Dance din Cluj Napoca, care au prezentat in pasi de dans, cele mai in voga posete italiene.
Accesoriile Carpisa le puteti gasi in Baneasa Shopping City si Afi Palace Cotroceni Bucuresti, City Park Mall Constanta, Iulius Mall Cluj Napoca, dar si online pe www.shoes.ro.
Carpisa, un brand Italian cu o istorie de peste un deceniu, este leader-ul European pe piata de posete, genti si accesorii, cu un numar de peste 600 magazine in intrega lume.
In anul 2012 a fost numit pentru a cincea oara, "Retailerul anului in Italia" la categoria genti si accesorii.
Mai multe fotografii puteti gasi pe contul de Facebook Carpisa Romania:
https://www.facebook.com/Carpisa.ro
Pentru orice alte informatii, ori alte materiale, fotografii de produs, realizare interviuri cu reprezentantii Carpisa va stam la dispozitie!