Click!: Monstrul care a transat o femeie ar fi autorul mai multor violuri

Florin Manzararu, barbatul care, sambata, a transat-o si a aruncat-o in raul Arges pe Iuliana Neblea, a fost condamnat, in 2008, la opt ani de inchisoare dupa ce a violat si a ranit cu un cutter o alta femeie. El a fost eliberat conditionat, in aprilie, dupa ce a executat cinci ani si trei luni din pedeapsa, potrivit Mediafax.
Pe langa cei opt ani de inchisoare, Judecatoria Topoloveni l-a obligat pe Manzararu sa-i plateasca femeii daune morale de 105.000 de lei.
Decizia a fost contestata de barbat la Tribunalul Arges, care in 3 noiembrie 2008, i-a respins recursul si a mentinut condamnarea dispusa de
Judecatoria Topoloveni, decizia fiind definitiva. Dupa ce a fost condamnat, Manzararu a fost incarcerat in Penitenciarul Colibasi.
In ianuarie 2013, Florin Manzararu a cerut Judecatoriei Pitesti sa fie eliberat conditionat, dupa executarea a doua treimi din pedeapsa de opt ani de inchisoare primita pentru viol.
Instanta Judecatoriei Pitesti a dispus, in 22 ianuarie 2013, declinarea competentei de solutionare a cererii formulate de Manzararu la Judecatoria Targu-Jiu, in conditiile in care acesta fusese transferat in Penitenciarul Targu-Jiu
In 26 februarie, Judecatoria Targu-Jiu i-a respins cererea de liberare conditionata.
El mai formulase o cerere de eliberare conditionata si in 12 februarie 2013, si aceasta fiind respinsa, in 5 martie, de Judecatoria Targu-Jiu.
In 27 martie, Florin Manzararu a solicitat din nou sa fie eliberat, iar o zi mai tarziu, Judecatoria Targu Jiu a admis propunerea formulata de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Targu-Jiu.
Dupa ce instanta a dispus definitiv eliberarea conditionata a lui Manzararu, acesta a fost pus in libertate, in luna aprilie.
Potrivit unor surse din Politie, barbatul lua cu masina femei care faceau autostopul, dupa care le viola, fiind suspectat de mai multe fapte de acest gen.