Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER), sub egida International Federation of Esthetic Dentistry (IFED), organizeaza in perioada 16-18 mai 2013, Congresul International de Estetica Dentara, la Bucuresti, editia a 10-a.
In cadrul standului celor de la Blend-A-Med Oral-B l-am intalnit si pe Tiberius Amplef, Medical Representative Blend-A-Med Oral-B, care ne-a spus ce noutati au adus la acest Congres.
"Ca noutate, am adus pasta de dinti Blend-A-Med Pro Expert Clinic Line Gum Protection - e mentolata si va costa 25 de RON. A fost lansata doar pentru medici si se va gasi in farmacii. E o pasta cu efect terapeutic, creata pe segmentul gingival; ca si ingrediente active e o noutate pentru piata romaneasca. E singura pasta de dinti care are ca ingrediente active saruri de staniu stabilizate si fluorura de staniu. Blend-A-Med e superioara altor paste de dinti antibacteriene, care au actiune bacteriostatica limitata, bacteriile ce supravietuiesc continuand sa metabolizeze si sa produca toxine inflamatorii. Blend-A-Med Clinic Line Gum Protection cu saruri de staniu stabilizate si fluoruri omoara bacteriile si inhiba productia de toxine inflamatorii in bacteriile care au supravietuit. E singura pasta din Romania caren intrerupe ciclul de gingivita recurenta!", ne-a spus Tiberius Amplef, Medical Representative Blend-A-Med Oral-B.
Editia de fata i se pare lui Tiberius Amplef una de succes, mai ales ca sunt si alaturi de distribuitorul lor, Dentotal Protect.