In perioada 20 aprilie-4 mai, dermoconsultantii Laboratoarelor Vichy si La Roche-Posay ofera gratuit servicii specializate de testare a tipului de ten, pentru recomandarea unui ritual de ingrijire adaptat fiecarui tip de piele sensibila. Centrul de Consultanta Dermatocosmetica este prezent in Băneasa Shopping City, de luni pana duminica in intervalul orar 12-21.
"Dermoanaliza ofera informatii unice despre fiecare tip de ten, stabilind impreuna cu pacientul o rutina personalizata pentru obtinerea unui ten frumos si sanatos. Importanta cunoasterii in profunzime a fiecarui tip de ten este o necesitate pentru diagnosticarea corectă a problemelor tenului, oferindu-ne o imagine de ansamblu a eficacitatii produselor utilizate. Cei prezenti la Centrul de Consultanta Dermatocosmetica, vor avea posibilitatea de a testa produsele preferate si de a afla secretele unui ten ideal, totul intr-o atmosfera relaxanta.
In acelasi timp, cei prezenti vor fi rasfatati cu texturi senzoriale si cadouri surpriză din partea celor doua branduri", spune Andra Draghici, dermoconsultant Vichy- La Roche-Posay.
Misiunea promovarii unui ten sanatos continua si in tara:
Cluj - Iulius Mall - 8 mai - 21 mai
Timisoara - Iulius Mall - 23 mai- 5 iunie
Constanta - City Park - 7 iunie -20 iunie