IMPACTNEWS : Iliescu, internat la Spitalul Elias din Capitala

Fostul presedinte Ion Iliescu este internat la Spitalul "Elias" din Capitala, informeaza Romania TV.
Ion Iliescu trebuie sa revina periodic pentru control de rutina dupa interventia chirurgicala la care a fost supus in ianuarie 2012, de fiecare data rezultatele fiind bune, a precizat conducerea Spitalului "Elias", citata de Mediafax.
Fostul presedinte a fost si in 14 noiembrie 2012 la Spitalul "Elias", directorul medical al unitatii sanitare, dr. Dana Safta, declarand atunci ca starea acestuia este foarte buna si nu este necesara internarea lui. Ion Iliescu declara atunci, la iesirea din Spitalul Elias, ca a venit doar pentru a-si face controlul de rutina la colon si ca i-a fost prescris un tratament.
Fostul presedinte a fost operat la Spitalul Elias in ianuarie 2012, pentru un polip la colon, iar in aprilie a avut un puseu de tensiune, insa analizele efectuate au fost in regula.
Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitala si in 24 noiembrie 2011, cand i-au fost facute analize, medicii constatand ca nu are probleme majore de sanatate. Fostul presedinte a fost externat in ziua urmatoare, el scriind pe blog ca se simte bine si ca a avut "o indispozitie digestiva".
Iliescu a fost operat in mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, dupa ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscute. Interventia a fost realizata in 18 mai 2005, iar Iliescu a ramas atunci in spital pana aproape de sfarsitul lunii, din cauza unor dureri in piept, aparute la cateva zile dupa montarea stenturilor.
In 1994, Ion Iliescu a fost operat de colecist, la Spitalul Elias.