WELOCME TO ROXANIA: PANA UNDE MERGE VINDICATIA INFECTA A BASECURITATII: ADRIAN NASTASE, EXECUTAT SILIT

Judecatoria sectorului 1 a admis cererea Inspectoratului pentru Constructii de executare silita a lui Adrian Nastase.
In schimb, cetatenii platesc prejudiciile institutiilor asupra cetatenilor - de exemplu, ilegalitatile guvernului Boc contra unor categorii sociale/profesionale, daunele stabilite de CEDO din pricina unor Morar, Haineala & acei judecatori care au validat incompetenta profesionala a unor asemenea procurori, etc.
Hotii ca Udrea-Cocos, Videanu, clanul Basescu etc. au intors miliardele de euro cu lopata, furand din banii tarii nu doar fara sa suporte consecintele, ci sfidandu-ne in continuare sub umbrela basecuritatii guvernatoare, in timp ce oamenii sunt striviti sub masurile de razbunare anti-umana, mai ales cei care il deranjeaza pe impostorul de la Cotroceni.
Adrian Nastase e supus unei vindicatii sinistre - la fel si Nelu Muresan, pe care nemernicii il vor mort in inchisoare.
Din pacate, am anticipat corect ca Adrian Nastase a gresit grav in momentul in care a renuntat la contestatia in anulare, punandu-si capul pe butuc, din momentul in care si-a recunoscut, implicit, o vinovatie nedovedita.
Cedarea lui Nastase le-a dat mana libera calailor pentru a duce vindicatia pe noi culmi de abjectie, anume, sentinta de executare a recuperarii prejudiciului in cauza in care a fost condamnat fara absolut nici o proba, fapt recunoscut intr-o motivare data la 5 luni dupa pronuntare, fapt fara precedent si scandalos la adresa ideii de justitie, de drept si de dreptate.
Era ticalosilor de care vorbea Marin Preda continua. Ea culmineaza cu basecuritatea, cea mai vindicativa forma de politie politica, fara alt precedent decat fenomenul Pitesti.
Se urmareste o umilire josnica a intelectualului si a omului Adrian Nastase, vindicatia fiind extinsa asupra familiei. Care trebuie sa suporte o noua si indelungata hartuire - iesire din indiviziune, balci al evaluarilor, etc. Ocazie cu care Nastase sa fie devictimizat, prin trezirea resentimentelor populatiei fata de averea sa, care se urmareste sa fie etalata cu ocazia evaluarilor.
Pana unde poate merge ticalosia? Loazele lui Basescu huzuresc, la fel el insusi si intreaga famiglie, pe cand doi tineri cultivati si ai lor sunt supusi umilintei din partea tatalul loazelor, mereu complexat in fata valorii pe care simte nevoia viscerala sa se razbune.
Va amintiti ce spunea doamna Draga Olteanu Matei alaltaieri seara la Antena3? Ca la confruntarea pentru alegerile prezidentiale din 2004 a fost atat de marlan live cu Adrian Nastase, incat a trebuit sa-si prezinte scuze si a facut-o umil, dar cu o privire plina de ura vindicativa. Spunea marea artista ca Basescu se incarca de ura ca sa o descarce prin razbunare.
E cel mai josnic infect. Si au gresit cu totii - Emil Constantinescu, Victor Ciorbea, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Dan Voiculescu - care l-au avut in mana si nu l-au strivit in momentul in care se caciulea la ei ca o sluga preaplecata. Mocnind razbunarea pentru faptul ca nu a fost executat.
Avocatul Cazacu a anuntat ca e deja pus sechestru pe 118 mii de dolari, suma aflata in conturile DNA, prima care va face obiectul recuperarii, urmand apoi somatiile si punerea sub sechestru a bunurilor, in cazul in care nu se raspunde la somatii. E posibil ca proprietatile lui Adrian Nastase sa fie executate silit, pentru "prejudiciul de 1,5 milioane de euro", in schimb prejudiciul de 15X mai mare in cauza Flota-Petroklav a fost redus la zero. Ba chiar s-au constatat beneficii pentru statul roman.
Cat despre cele 20 de milioane de dolari aruncate pe fereastra parandaratului in primul proiect al Pasajului Basarab - cu care s-a laudat recent la Lima - si ele au fost anulate ca prejudiciu de catre judecatorul Ceausescu, promovat ulterior la Curtea anticonstitutionala.

P.S. Cu ce o fi suparat Nastase "oculta" atat de tare? Pe vremea privatizarii Petrom, scriam ca a fost o gafa colosala respingerea de la licitatie a unei megacompanii americane.
Oricum, fofoloancele UE trepideaza multiplu - Macovei, Reding, Day. Si Barroso insusi, care s-a asigurat personal ca Nastase nu-i gratiat. Acum, condamnatului i se incalca pana si drepturile elementare pentru un borfas cu buna purtare.