B365.ro : Cum va fi vremea in week-end, in Capitala si la munte

Sambata, in Bucuresti, in prima parte a zilei, sunt conditii de lapovita si ninsoare. Temperatura aerului nu trece de 1...2 grade Celsius, iar senzatia de frig va fi amplificata de vantul sprinten, potrivit Realitatea.net.

Duminica, in Capitala, se vor inregistra minime de -6 grade C, dar peste zi se asteapta o incalzire usoara a vremii, pana la 5...6 grade C. Vantul abia va adia si vor fi conditii de ceata.

Luni, in Bucuresti vremea se mai incalzeste, dar dimineata sunt conditii de ceata. Totusi, meteorologii anunta o zi placuta cu cer schimbator si o maxima de pana la 9... 10 grade C.

Cum va fi vremea la munte

La munte, sambata va ninge, iar valorile termice vor continua sa scada spre valori obisnuite pentru aceasta data. Pe arii restranse, ninsorile vor fi abundente, iar vantul va sufla cu putere, in special pe creste, unde va spulbera zapada.

Duminica, vremea incepe sa se incalzeasca, soarele se va arata printre nori si doar prin Muntii Apuseni si nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare.

Stratul de zapada masurat vineri dupa-amiaza era de 50 cm la Sinaia Cota, 42 cm la Predeal, 16 cm la Arieseni, 43 cm la Straja, 20 cm la Poiana Brasov si 34 cm la Paltinis, dar cu siguranta in cursul noptii s-a depus un strat proaspat de zapada, ideal pentru amatorii de sporturi de iarna.