Cautare

95 de rezultate pentru "walter" (4.04 secunde)
Dupa cum aflam din presa italiana, Basescu tine partea lui Silvio Berlusconi si da ca sigur ca adversarul sau, Walter Veltroni, va pierde alegerile.
Dupa plecarea lui Nicolae Dica de la FCSB, s-a vehiculat posibilitatea ca Walter Zenga (62 de ani) sa revina la echipa si ca s-ar fi autopropus.
Trebuie sa incercam o astfel de misiune, pentru a ajuta la gasirea unui consens national, necesar pentrru depasirea crizei din Ucraina", a spus Frank-Walter Steinmeier (foto), la o reuniune a ministrilor europeni de externe.
Victor Socaciu & Mike Constantinescu, Mircea Bodolan, Cristian Buica, Walter & Gilbert Ghicolescu, Vasile Mardare, Adrian Bezna, Fox Studis, David Gojkovic si Trio Vox.
Mama m-a luat sa-l vad intr-un magazin si el mi- a cerut un autograf." Shirley Temple • "Timpul se petrece atunci cand trecem de la un Craciun la altul." Paul Villeneuve • "Copilaria este sa crezi ca printr-un brad de Craciun si cativa fulgi de nea, intreaga lume poate fi schimbata." Andre Laurendeau • "Din punct de vedere comercial , daca Craciunul nu ar fi existat , el ar fi trebuit sa fie inventat." Katharine Whitehorn • "Un dar micut de Craciun pentr-un sarman poate-aduce veselie timp de-un an."Walter Scott • "Nu va ingrijorati niciodata asupra inaltimii bradului de Craciun :
Putina lume stie ca legenda Titanicului, vasul de lux care a lovit un aisberg si s-a scufundat in patru ore, desi era considerat "nescufundabil", s-a nascut odata cu romanul unui oarecare Walter Lord care in anii 50 a scris cartea A night to remember (O noapte de neuitat), roman ecranizat in 1958 de Ray Baker.
Dar, potrivit presei, omul de afaceri Florian Walter (fost Busca), finul lui Miron Mitrea, fost finantator al lui Dinamo, Universitatea Cluj si in prezent al Petrolului Ploiesti, este patronul Romprest.
- Sir Walter Scott ________________________________________ Dragostea este frumoasa tocmai pentru ca nu cunoste nici o silnicie, e preferinta sincera. - Camil Petrescu ________________________________________ Dragostea este o poveste straveche, dar care este totdeauna noua.
Directorul CIA, generalul Walter Bedell Smith a cerut si a primit, in 24 septembrie 1952, o nota de la H.
Marshall Chadwell, directorul adjunct al biroului de informatii stiintifice CIA, catre directorul CIA, generalul Walter Bedell Smith. In nota se spune:
- Eu cred ca Walter Schirra, la bordul lui Mercury 8, a fost primul dintre astronauti care a utilizat numele de cod Mos Craciun, pentru a indica prezenta farfuriilor zburatoare langa capsula spatiala.
Potrivit unui fost ofiter de securitate, Walter Levine, incidentele OZN de pe poligonul de testare din Nevada au devenit atat de frecvente, incat observarea lor a fost incredintata unor echipe dedicate, care le urmarea dintr-o cladire special amenajata la baza aeriana Indians Springs, cunoscuta acum sub denumirea de Creech.
Biologul Walter Seinfeld, seful catedrei de Biologie Marina de la Universitatea Arturo Prat, dupa ce a vazut imaginile micutului umanoid a spus ca ar putea fi eventual o specie necunoscuta de maimuta, dar cel mai sigur era un avorton uman.
Walter Dornberger, presedintele Bell Aerospace prevedea viteze de cel putin 15. 000km/h. G. S. Trimble, seful programului G de la puternica companie Martin Aircraft vorbea de 22.
Ministrul israelian al Apararii, Amir Peretz, i-a transmis sefului diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier, ca statul evreu nu exclude varianta acceptarii unei forte internationale, daca aceasta va putea sa exercite autoritate asupra Hezbollah.
Seful diplomatiei germane Frank-Walter Steinmeier a propus ca reunirea Consiliului NATO-Rusia sa aiba loc imediat dupa retragerea efectiva a Rusiei, iar acesta sa devina un adevarat organ de gestionare a crizelor mai degraba decat un "forum a zilelor frumoase", asa cum a fost cazul pana acum.
Miza a fost mare si pentru stanga, iar infrangerea sa a aratat ca Partidul Democrat al fostului primar al Romei Walter Veltroni nu si-a revenit inca dupa esecul de la alegerile legislative din aprilie 2008.
Declaratia a fost facuta in cadrul unei intalniri cu ministrul german al afacerilor externe, Frank-Walter Steinmeier. "Ca si cum am fi noi cei care le-am invitat sau folosit!
) nu poate sa ofere un raspuns la aceasta criza", a declarat liderul social-democrat Frank-Walter Steinmeier (foto), in varsta de 53 de ani, care a promis o "campanie combativa" impotriva lui Merkel, in varsta de 54 de ani, pe care o acuza de "temporizeaza" in fata acestei crize.
Intr-o premiera in istoria SPD, presedintele partidului, Frank-Walter Steinmeier, se va baza pe o echipa formata din zece femei si opt barbati, alaturi de care vrea sa castige, a afirmat joi liderul intr-o conferinta de presa din Potsdam, in apropiere de Berlin.
google-analytics.com