Cautare

33 de rezultate pentru "vapoare" (4.09 secunde)
Primaria din Husi a ajuns in situatia jalnica de a-si vinde bunurile din patrimoniu, pentru a-si putea achita uriasele datorii acumulate fata de furnizorii de utilitati si de materiale.
Sase primari liberali din Mehedinti au plecat din PNL si au trecut la PSD, a anuntat, ieri, presedintele organizatiei judetene a PSD, deputatul Eugen Nicolicea.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au votat ieri alocarea timpilor de antena pentru emisiunile electorale dintre cele doua tururi de scrutin pentru alegerile prezidentiale.
Asociatia Pro Democratia (APD) a luat hotararea de a monitoriza alegerile parlamentare si prezidentiale din noiembrie. Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Senatorii au reglementat ieri, printr-un memorandum intern, situatia zilei de joi. Incepand cu perioada campaniei electorale, lucrarile in Senat se desfasoara doar in zilele de luni, marti si miercuri.
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Ca au sau nu fata sau macar sanse sa ajunga parlamentari, un numar insemnat de politicieni (sau pseudo-politicieni) au hotarat sa-si incerce norocul in fata electoratului.
Liderul PD, Traian Basescu, omul in care membrii Aliantei D.A. isi pun toate sperantele, a inceput sa fie atacat chiar de catre unii dintre fostii apropiati ai candidatului PNL-PD la Presedintie.
Vicepresedintele PNL Mona Musca a anuntat ieri la Sfantu Gheorghe ca PD si PNL vor forma grupuri parlamentare separate pentru a obtine mai multe locuri in comisiile de specialitate din Parlament.
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
Aparitia altor formatiuni politice de etnie maghiara le da batai de cap serioase liderilor UDMR.
Senatorii au respins ieri dezbaterea in procedura de urgenta a legii privind reglementarea situatiei juridice a bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor. Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. Bush, si-a implinit visul de a conduce tara pentru inca patru ani.
google-analytics.com