Cautare

33 de rezultate pentru "vapoare" (2.88 secunde)
- Crucisatorul intra la vapoare? ... Gheorghe Funar:...avioane, elicoptere, vapoare si daca au trenuri, pentru ca, va spuneam... ... Crucisatorul intra la vapoare?
Stanescu afirma, intr-un material publicat, luni, pe site-ul sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la o unitate militara din Valcea. ... Cinci vapoare sosite din Tailanda au fost ancorate in portul Constanta.
Cantitati importante vor sosi si terestru, carele taranilor alimentand numeroasele magazii de cereale din Calarasi, de unde, mai apoi, graul, secara, orzul si porumbul ajungeau in port fiind incarcate pe slepuri si vapoare de hamalii din port, cel mai numeros si cel mai important detasament de lucratori de pana la instalarea regimului comunist.
Stanescu a afirmat, intr-un material publicat, luni, pe site-ul www.sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la Uzina Mecanica Babeni.
Este de fapt o pictura a unor vapoare in port. Pictura este realizata in anul 1903 de Tache Papandriafil, un ulei pe carton 32x48 cm, vanduta la Artmax cu 750 de euro.
In doar trei saptamani de concurs s-au inscris 380 de participanti, au fost depuse 90 de lucrari de creatie, iar cele cinci proiecte castigatoare vor fi aplicate prin pictura pe cele patru vapoare din Constanta (Gara, Pescarie, intrarile in oras dinspre Mangalia ssi Medgidia) si pe o locomotiva electrica din parcul CFR Calatori.
Pentru ca romanii cu dare de mana incep sa-si orienteze investitiile spre achizitionarea de nave si iahturi, un producator britanic de componente electronice si aplicatii software pentru navigatie si-ar putea extinde activitatea in Romania.
O planeta din constelatia Taur, o rasa de cai, cel mai mare canal din lume, vapoare si copii au fost de asemenea denumite dupa Turkmenbasi.
Suntem siguri ca nu exista foarte multi romani care stiu ce rezerve de petrol si gaze naturale mai are Romania, care ne este datoria externa, rezervele de valuta si aur, balanta de cont curent (adica diferenta dintre cat am cheltuit pe importuri si cat am incasat din exporturi), cati kilometri de conducte de gaz si petrol avem, cate vapoare mai are flota oficiala a statului roman sau cat de importanti suntem pentru marile retele de trafic de droguri.
Cinci vapoare sosite din Thailanda au fost ancorate in portul Constanta. Operatiunea a fost dirijata de Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei.
Stanescu a afirmat, intr-un material publicat, luni, pe site-ul www.sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la Uzina Mecanica Babeni.
Stanescu afirma, intr-un material publicat, luni, pe site-ul www.sroscas.ro, ca afacerea a constat in exportarea ilegala a cinci vapoare incarcate cu explozibil care ar fi trebuit sa fie distrus la o unitate militara din Valcea.
Tendintele actuale ale shipping-ului international indica o crestere spectaculoasa a profiturilor obtinute din aceasta categorie de afaceri.
vapoare; nave si structuri plutitoare +43,78% (+84,4 milioane de euro); masini si aparate, echipamente electrice si parti ale acestora +40,84% (+736 milioane de euro);
Ajunse in Constanta, ele sunt incarcate pe vapoare si trimise apoi peste tot in lume. O cursa pana in Brazilia dureaza 35 de zile, una pentru Maroc, 28 de zile, in India se ajunge in 27 de zile, iar in Columbia intre 27 si 42 de zile.
Terminalul este proiectat sa asigure un import anual de ciment in Romania de pana la un milion de tone, insa in primul an de functionare vor fi descarcate din vapoare cca.300.000 tone de ciment vrac, a aratat Mario Gracia, directorul general al Ceminter International SRL, reprezentanta romana a firmei spaniole cu acelasi nume care reprezinta un brand important pe piata europeana a cimentului.
Cu acelasi prilej, managerul Comvex a aratat cu cifre clare faptul ca decizia conducerii Arcelor Mittal de a descarca la Burgas minereurile importate pentru aprovizionarea combinatului nu are o baza economica, in conditiile in care descarcarea in portul bulgaresc, reincarcarea minereului in vapoare turcesti si folosirea canalului ucrainean Bastroe, pentru a ajunge tot la Galati, costa de doua ori mai scump decat daca se urmeaza ruta clasica prin Portul Constanta si Canalul Dunare-Marea Neagra.
In schimb, unii dintre actualii armatori din Constanta si-au inceput afacerile cumparand vapoare, la pret de nimic, de la stat.
De unde sa mai aduca asta vapoare pe Magheru... Nu asa?!" zice, si-mi zambeste multumita la gandul ca nici Dinescu, cat e el de Dinescu, n-o mai poate pacali.
Multe dintre vehiculele care vor pleca spre pietele europene vor fi transportate cu camioane sau cu trenuri spre Constanta si, de acolo, cu vapoare.
google-analytics.com