Cautare

660 de rezultate pentru "valeria voicu expozitii" (2.90 secunde)
Deputatul PSD Madalin Voicu ii trimitea SMS de incurajare si de sustinere noului presedinte al PSD, Victor Ponta, care se afla in acel moment in studiourile Realitatea FM. ... Toata lumea asteapta sa fii autoritar", ii scria Madalin Voicu celui care a preluat fraiele partidului.
Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat vineri ca, in cazul in care Mircea Geoana ar fi castigat alegerile prezidentiale, Catalin Voicu ar fi fost ministru de Interne in acest moment.
A trecut o luna de cand Gheorghe Voicu este redactor-sef peste toate editiile Observator. Gheorghe Voicu are o buna experienta in zona de presa tabloida, care e simetrica cu infotainmentul din jurnalele televiziunilor comerciale.
Voicu se misca pe ecrane. ... "Cu Geoana presedinte, Voicu n-ar fi fost niciodata dat in presa, n-ajungea sa fie votata arestarea lui in Senat, dimpotriva, ar fi devenit ministru de Interne." Pe cale de consecinta logica, faptul ca Basescu e presedinte a dus la toate astea.
Seful Comisiei pentru Codul Electoral, liberalul Mihai Voicu, sustine ca "lipsa de reactie" a democratilor confirma "semnele de intrebare" aparute in ultima perioada, "mai ales in conditiile in care sustinerea alegerilor anticipate se contrazice clar cu principiul introducerii votului uninominal".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat marti ca deputatul social-democrat Madalin Voicu nu va mai reprezenta, la nivel mediatic, campania electorala a partidului, intrucat, prin declaratiile sale din timpul acesteia "a sarit calul".
Deputatul PSD Catalin Voicu a declarat joi, inaintea sedintei CExN, ca este recomandat pentru desemnarea ca ministru al Adminsitratiei si Internelor, de faptul ca provine din lumea Internelor, avand expertiza necesara pentru acest domeniu, el apreciind, insa, ca poate castiga, dar si pierde.
Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat marti la RFI ca liberalii vor vota orice motiune de cenzura depusa de PSD, care sa duca la caderea Guvernului Boc, si nici nu se vor uita "foarte mult" la textul documentului.
Catalin Voicu: "Am fost cel mai arestat personaj din Romania" Senatorul PSD Catalin Voicu a declarat miercuri ca a fost "cel mai arestat personaj din Romania". Voicu s-a prezentat miercuri la Senat, participand la lucrarile Senatului pentru prima data dupa eliberarea sa din arest.
L-am cunoscut si eu pe Gica Voicu in perioada in care a condus ziarul National, era ca un tata pentru noi, jurnalistii mai tineri care scriam la acea publicatie si care devenise pe atunci una dintre cele mai citite din Romania. ... - Gica Voicu nu fuma, nu bea.
Cristina Iancu a scris din nou pe Facebook, un alt text emotionant despre jurnalistul Gica Voicu, intitulat: ... Gica Voicu. Domnul Voicu. ... Liniste, il deranjam pe domnul Voicu, am spus, ironic. ... Ramas bun, domnule Voicu!
Valeria Panduru a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Laura Badea, Viorica Susanu si Valeria Racila van Groningen, sportivele de talie mondiala - au mers astazi 14 martie in scolile din Bucuresti pentru a promova practicarea sportului in randul copiilor si a-i invita pe acestia sa se inscrie la cursele gratuite din cadrul Uniqa Asigurari Bucharest 10k&Family Run, care se va desfasura pe 2 aprilie.
Balkanik 2016 inseamna jam sessions cu fanfare, expozitii de fotografie si demonstratii live de mestesuguri. ... - Duminica, de la 17:30, Actores Alidos - Galanias (Italia) prezinta un repertoriu de cantece pentru femei, bazat pe traditia sardiniana, refacute intr-o cheie polifonica si inovativa, de catre Valeria Pilia, lidera qvartetului.
Declaratia a fost facuta ieri de ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, penelistul Mihai Voicu, la o dezbatere a Asociatiei Pro Democratia, organizata la Craiova.
Vicepresedintele PSD Madalin Voicu este de parere ca nu e atat de grav faptul ca presedintele Traian Basescu a folosit expresia "tiganca imputita" la adresa unei jurnaliste, pe cat este acela ca romanii voteaza "fara creier" un astfel de "personaj".
Voicu si Albu, trezorieri ai PNL si PD in timpul campaniilor electorale din 2004, s-au intilnit ieri pentru a discuta situatia sumei de 200.000 de euro pe care Alianta D.A.
Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, in cadrul emisiunii Ora de Foc de la Realitatea TV, ca nu stia nimic despre retelele senatorului Catalin Voicu atunci cand acesta a fost numit ministru de Interne. Voicu este acuzat de trafic de influenta.
Scandalul al carui protagonist este senatorul PSD Catalin Voicu, cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, nu isi va pune amprenta asupra imaginii partidului deoarece Voicu nu este incetatenit in opinia publica drept o efigie a social-democratilor, este de parere sociologul Marius Kivu, pentru Inpolitics.
Comisia juridica a Senatului a votat favorabil pentru incuviintarea arestarii senatorului Catalin Voicu, a anuntat presedintele comisiei, Toni Grebla.
google-analytics.com