Cautare

1259 de rezultate pentru "tractorul+brasov" (3.75 secunde)
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Adrian Vlad Casunean, presedintele PSD Covasna, a declarat ieri ca organizatia sa va inlatura cu tractorul panourile inscriptionate cu “Tinutul Secuiesc“, pe care vrea sa le puna UDMR.
Furnizorii de componente pentru concernul Ford sunt interesati sa inchirieze spatii pe Platforma Tractorul Brasov, a declarat duminica , partener confondator Centerra Capital Parteners, reprezentant Flavus Investitii, Victor Vabaneaux.
Lista este lunga si cuprinde, printre altele, si o serie de societati mari si importante pentru economia romaneasca, care, desi privatizate, se confrunta cu probleme, printre care Tractorul Brasov, ARO Cimpulung, Corapet Corabia.
Compania indiana Mahindra&Mahindra a cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea uzinei Tractorul Brasov, a declarat ministrul de Stat pentru coordonarea activitatilor din domeniile mediului de afaceri si intreprinderilor mici si mijlocii, Gheorghe Copos.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a stabilit ca ofertele firmelor Mahindra&Mahindra si MYO-O indeplinesc criteriile din anuntul de privatizare a firmei din Brasov, fiind astfel acceptate la negocieri. Totodata, AVAS le solicita ofertantilor pentru preluarea „Tractorul“ Brasov sa-si imbunatateasca ofertele depuse.
ELECTROPUTERE Craiova nu este singura societate pentru care s-a ales solutia vanzarii pe active, alte cazuri fiind TRACTORUL Brasov si NITRAMONIA Fagaras.
Societatile comerciale aflate in stare de insolventa, precum Tractorul, Rulmentul Brasov sau Terom Iasi, trebuie sa realizeze planurile de restructurare in care sa stabileasca modul de vanzare a unor active sau grupuri de active ale fluxului viabil si disponibilizarea totala sau partiala a personalului.
Ineficienta proiectului de construire a autostrazii Brasov-Bors este arhicunoscuta si acest proiect ar aduce daune conservarii zonelor cu localitati sasesti, putand astfel sa distruga chiar o parte din istoria habitatului romanesc, este de parere presedintele Romaniei, Traian Basescu.
Contractul pentru constructia autostrazii Comarnic-Brasov, care va fi realizata prin concesiune, va fi semnat la inceputul anului viitor, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. ... Ministerul Transporturilor a preselectat patru consortii pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov.
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
Sursa citata a precizat ca in prezent primaria lucreaza la un calendar de evenimente care se vor desfasura in Brasov pe toata perioada verii pana in luna octombrie si a invitat companiile, asociatiile, persoanele fizice care doresc sa organizeze evenimente sa fie prinse in calendarul primariei.
HOYO - SHK Modern Agricultural Equipment, reprezentantul pentru Europa al Shantuo Agricultural Machinery Equipment din China, urmeaza sa investeasca 20 de milioane de dolari într-o fabrica de asamblat tractoare de mica putere în judetul Brasov.
Alianta PNL-PD si Uniunea PSD+PUR Brasov au decis sa elimine insemnele electorale care au creat disensiuni intre cele doua aliante politice in ultimele zile.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Ochii lui iti faceau impresia unui om predestinat, unui om fatal In 1867, Mihai Eminescu ajungea la Sibiu cu trupa de teatru al lui Mihai Pascaly, trupa in care era sufleur si care facea un turneu prin Ardeal, la Sibiu venind de la Brasov. ... BRASOV.
Congresul extraordinar in care a fost facuta aceasta alegere a fost organizat la Brasov de catre Maior si la el au participat 1.120 de persoane, reprezentante a 97 de asociatii de revolutionari, dintr-un numar de 130 de asociatii active.
Filiala judeteana Brasov a PSD va organiza, joi, o Conferinta Extraordinara Judeteana a partidului, in cadrul careia actuala conducere isi va prezenta mandatul, urmand a organiza, in aceeasi zi, alegeri pentru desemnarea noii conduceri.
Disputele au fost declansate de prezenta, in plenul Camerei, a ministrului Transporturilor Radu Berceanu, care a criticat o Ordonanta de urgenta aflata pe ordinea de zi, privind transmiterea unui teren din administrarea Institutului National de Cercetare- Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla-de-Zahar Brasov in cea a Consiliului Judetean Brasov, pentru construirea Aeroportului International Brasov- Ghimbav.
google-analytics.com