Cautare

8670 de rezultate pentru "stirile pro tv constanta accidente 14 03 2010" (3.22 secunde)
Evolutia PIB fata de acelasi trimestru din anul anterior, serie bruta (%) Economia a crescut in primele trei luni din acest an cu 1,7% fata de perioada corespunzatoare din 2010, sustinuta in principal de industrie, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul National de Statistica (INS).
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F. ... La data de 11 august 2010, in jurul orei 04.45, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 15 Politie l-au prins in flagrant pe B.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... In urma cercetarilor efectuate de catre lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale s-a stabilit ca in jurul orei 03.30, M.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
Cu diferenta ca de aceasta data parlamentarul Eduard Martin a fost lipsa la apel, in schimb, alaturi de deputatii Corneliu Dida si Alexandru Mazare, au fost prezenti doi dintre cei trei proaspeti demisionari de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Petrica Miu (fost inspector scolar general) si Constantin Caracoti (fost inspector general adjunct).
Din nefericire, in judetul Constanta - care a fost campionul tunurilor trase asupra banilor publici, cu fraude de peste 5 milioane de dolari sustrase Administratiei Finantelor Publice a municipiului resedinta de judet prin rambursari de TVA aferente unor exporturi fictive - ilegalitatile continua sa fie musamalizate, in timp ce Petre Stanca - artizanul si unul dintre principalii beneficiari ai rambursarilor ilegale de TVA - jubileaza astazi in fata incapacitatii organelor de ancheta de a-l inculpa.
Astfel, premierul s-a aratat foarte nemultumit de faptul ca mai ales in judetul Constanta, "gripa a fost purtata pe picioare dintr-o localitate in alta, iar pasarile domestice sunt in continuare lasate libere, pe ulite".
Implicarea actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, in rambursarile ilegale de TVA de la sfarsitul anului 2002 si inceputul lui 2003 este sustinuta de probe ce dovedesc suportul pe care fostul lider al Organizatiei Judetene a PSD l-a solicitat - in cadrul unei intalniri de taina - lui Gheorghe Oana, care la acea data ocupa functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Finantelor Publice.
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table. ... iarasi scandal intre Primaria Constanta si Inspectoratul Judesean de Politie.
Numai la mana oficialilor de la Casa Judeteana de Pensii Constanta sa nu ajungi, ca sansele sa-ti rezolvi vreo problema stringenta sunt ca si inexistente.
Suspansul asupra candidatului democrat-liberal la Primaria Constanta se prelungeste parca la nesfarsit. ... sondajele oficiale si discutiile de culise il avanseaza din ce in ce mai des in aceasta ipostaza, de candidat al PD-L la Primaria Constanta.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Daca pe alte meleaguri sa ai o casa de vacanta a devenit un lucru aproape banal, se pare ca la malul marii lucrurile stau cu totul altfel, daca avem in vedere ca o parte dintre sefii institutiilor deconcentrate din Constanta, oameni de vaza de altfel, spun ca nu detin alte locuinte in afara de cele in care locuiesc.
In urma cu mai mult de un an, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si campion al licitatiilor trucate ce au condus la despuierea Administratiei Portuare de cele mai atractive si mai profitabile surse de venituri, a mai tras un tun colosal, actionand - potrivit unor surse bine informate - la comanda politica si ierarhica a fostei conduceri a Ministerului Transporturilor.
Cotidianul "Replica" de Constanta a avut, in anul 2005, o serie de materiale care au facut deliciul cititorilor.
google-analytics.com