Cautare

8617 de rezultate pentru "stirile pro tv constanta accidente 12 05 2010" (3.18 secunde)
Suspansul asupra candidatului democrat-liberal la Primaria Constanta se prelungeste parca la nesfarsit. ... sondajele oficiale si discutiile de culise il avanseaza din ce in ce mai des in aceasta ipostaza, de candidat al PD-L la Primaria Constanta.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Daca pe alte meleaguri sa ai o casa de vacanta a devenit un lucru aproape banal, se pare ca la malul marii lucrurile stau cu totul altfel, daca avem in vedere ca o parte dintre sefii institutiilor deconcentrate din Constanta, oameni de vaza de altfel, spun ca nu detin alte locuinte in afara de cele in care locuiesc.
In urma cu mai mult de un an, Gheorghe Moldoveanu, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta, si campion al licitatiilor trucate ce au condus la despuierea Administratiei Portuare de cele mai atractive si mai profitabile surse de venituri, a mai tras un tun colosal, actionand - potrivit unor surse bine informate - la comanda politica si ierarhica a fostei conduceri a Ministerului Transporturilor.
Cotidianul "Replica" de Constanta a avut, in anul 2005, o serie de materiale care au facut deliciul cititorilor.
Chestorul Mircea Bargoz este de mai putin de o luna seful Politiei Constanta. ... Am venit aici cu gradul de general, ce sa-mi dea mai mult, luna de pe cer?!", se intreba retoric seful IPJ Constanta. ... Cat despre Constanta, in afara biroului nu a vazut foarte multe lucruri:
Garda Financiara Constanta va declansa incepand de luna viitoare verificarea tuturor societatilor comerciale privatizate in judetul Constanta, pentru a stabili modul in care noii proprietari si-au indeplinit obligatiile asumate prin contractul de privatizare.
Vine de la Timisoara Nord - IRN 1944 plecare 04,46 si sosire 09,12. Vine de la Satu Mare - IRN 1932 plecare 05,25 si sosire 10,08.
Adelin Petrisor, corespondent special al Stirilor TVR din septembrie 2010, a castigat un concurs de realizator de emisiuni organizat miercuri de Televiziunea Publica, devenind astfel angajat permanent al Televiziunii Romane. De la 1 septembrie 2010, Adelin Petrisor este corespondent special la Stirile TVR.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Din acest punct de vedere judetul Constanta este un poligon de incercare. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori.
Pro Sport a fost infiintat pe 2 iulie 1997, de MediaPro, fiind primul ziar full-color din Romania, fiind condus Ovidiu Ioanitoaia, director general, si Catalin Tolontan, redactor-sef.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
- Pro Sport a fost infiintat pe 2 iulie 1997, de MediaPro, fiindprimul ziar full-color din Romania, fiind condus Ovidiu Ioanitoaia,director general, si Catalin Tolontan, redactor-sef.
Microsoft Surface Pro - prima super-tableta pe care nu ti-o iei Una dintre cele mai spectaculoase tablete nu este o tableta. Surface Pro de la Microsoft este un laptop complet camuflat intr-o tableta premium. ... Surface Pro sau iPad Air?
Asociatia "Pro Democratia" va inainta in aceasta saptamana Parlamentului un proiect de lege privind modificarea sistemului electoral din Romania. ... Ceilalti 25 vor fi cei care s-au clasat pe locul al doilea, in functie de proportia pe care a obtinut-o la nivelul regiunii partidul respectiv" , a explicat presedintele "Pro Democratia".
Enamel Pro Repair Whitening - pasta de dinti cu calciu lichid, care asigura suprafata smaltului dentar, Enamel Pro Repair Sensitive - cu efect in indepartarea durerilor dentare pana la 16 saptamani, Advance White - Extreme Whitening - pentru indepartarea petelor, stralucirea smaltului, protectie impotriva respirtiei urat mirositoare, Advance White Intense Fresh Gel - cu nivel crescut de floruri pentru protecrie impotriva cariilor, Advance White Sensitive Whitening - nitrati de potasiu, un ingredient dovedit clinic ca este benefic in reducerea sensibilitatii dentare, Brilliant Sparkle - cu bicarbonat de sodiu COOL-BREATHE " cu o puternica senzatie de menta, Original Coolmint - pasta de dinti cu bicarbonat de sodiu pentru curatare in adancime, Truly Radiant - pentru un suras radios, doar in 5 zile, Extra White For Sensitive Teeth - pasta de dinti anti-carie, de utilizare zilnica, cu gust mentolat.
Presedintele CJ Covasna, Demeter Janos, a declarat ieri ca hotararile a zece consilii locale din judetul Mures privind afilierea localitatilor respective la Asociatia Pro ¥inutul Secuiesc vor trebui modificate, pentru ca acestea sa se poata afilia Asociatiei la sedinta de constituire.
Social-democratii din Covasna sesizeaza CSM si Ministerul Internelor si Reformei Administrative in legatura cu Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara "Pro Tinutul Secuiesc".
google-analytics.com