Cautare

2634 de rezultate pentru "sorin barbu infractor" (3.73 secunde)
Daniel Barbu: "Traian Basescu nu il va numi premier pe Ponta" Daca Traian Basescu ar iesi zilnic la tv, ARD nu ar mai lua decat 5% in alegeri, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
caseta Gheorghe Barbu: "Patronii nu vor cistiga nimic din modificarea Codului muncii” Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu a declarat intr-un interviu acordat site-ului www.baniinostri.ro, ca patronii nu vor cistiga nimic din modificarea Codului muncii.
Noua formula de calcul a taxei auto va duce la dublarea acesteia in cazul masinilor noi, a sustinut, sambata, intr-o conferinta de presa, fostul ministru al Mediului Sulfina Barbu.
Dumitru Barbu: ... Craiova, Dumitru Barbu, a declarat ieri, pentru GdS, ca isi doreste foarte mult calificarea in faza urmatoare a competitiei, considerand ca echipa sa poate fi avantajata de faptul ca evolueaza pe teren propriu.
Si Valentina Elisei va fi mamica, Ildiko Barbu se pregateste Majoritatea handbalistelor din generatia Roxanei Han (fosta Gatzel) au hotarat ca doresc sa fie mamici si multe dintre ele deja si-au vazut visul implinit.
Datorita inregistrarilor din Fonoteca Radio Romania, realizate in perioada 1989-2004, avem privilegiul de a-l asculta interpretand versurile marilor poeti Mihai Eminescu, Alexandru Macedonski, Ion Barbu, Gherasim Luca, Nicolae Labis, Stefan Aug.
Lucrarea face parte din Colectia de arta comparata Alexandra si Barbu Slatineanu. ... In Colectia de arta comparata Alexandra si Barbu Slatineanu se afla peste 400 de obiecte create in spatiul romanesc, occidental si oriental.
Peste doua zile, mai precis in ziua de joi, 20 februarie 2014, sarbatorim 158 de ani de la abolirea totala a sclaviei romilor in teritoriul actualei Romanii, printr-un act normativ promulgat de Barbu Stirbei, domnitorul Tarii Romanesti, in 1856, in ultimul sau an de domnie.
Cum sa ne urmam vocatia - 16:00 - 17:00 - SALA A - Valentina Barbu - Terapia intregului, modulul I: ... Fosfenismul si activarea glandei pineale - 17:30 - 18:30 - SALA B - Valentina Barbu:
As vrea s-o vad pe ministreasa Sulfina Barbu inotand in valurile verzi ale Marii Negre. ... si etc., Sulfina Barbu n-a avut nici o reactie, a parut surda.
Ministrul agriculturii, Florin Barbu, si-a cerut scuze, joi, in fata reprezentantilor agricultorilor care protesteaza, si a spus: ... Barbu a discutat cu acestia la Minister despre revendicarilor lor si ce masuri va lua Guvernul in perioada urmatoare.
Daca vor sa ajunga din urma un infractor si li s-a terminat cota, politistii trebuie sa "apeleze" la propriul buzunar.
Dupa ce haosul din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost inlaturat prin venirea comisarului sef Sorin Oprea, fostul director al Directiei Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, linistea si continuitatea operativa a politistilor au intrat in normalitate.
Sau poate ca, din contra, exista un interes atat de mare incat rezolvarea interimatului care nu lasa IPJ Constanta sa-si linisteasca apele nu isi mai gaseste rezolvarea… Pe de alta parte, desi adus din Bucuresti pentru o perioada de timp determinata, inspectorul sef Sorin Oprea va ramane la conducerea IPJ Constanta mai mult decat se astepta.
Fostele glorii ale Craiovei Maxima, Rodion Camataru si Sorin Cartu, au fost invitate la sedinta de ieri a AG.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
Senatorul Sorin Oprescu si-a depus, luni, la Organizatia PSD Sector 1, demisia din partid.
Senatorul Sorin Oprescu si-a depus marti la Biroul Electoral Municipal, candidatura ca independent pentru functia de primar general al Capitalei, prezentand peste 40.000 de semnaturi de sustinere a candidaturii.
Bucurestenii dovedesc din nou ca alcatuiesc cea mai stranie comunitate din Romania si l-au ales ieri pe pupilul lui Ion Iliescu, "independentul" Sorin Oprescu, in calitatea de primar al Capitalei.
Consilierul local Sorin Andrei (foto) si-a anuntat ieri, in mod oficial, candidatura pentru presedintia PNL Mangalia, in cadrul alegerilor interne care vor avea loc in luna septembrie.
google-analytics.com