Cautare

2634 de rezultate pentru "sorin barbu infractor" (3.06 secunde)
• Reporter Virtual da drept sigura despartirea lui Sorin Oancea de trustul Intact si a lui Radu Moraru, realizatorul emisiunii "Nasul", de B1 Tv.
Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca "inclin catre varianta trei, cea cu doua tunele subterane pe sub Parcul Herastrau, chiar daca este si cea mai scumpa".
Sorin Oprescu a fost la Paris, unde a participat la Reuniunea Primarilor Oraselor Europene Sorin Oprescu a fost in perioada 25-26 martie, in vizita oficiala la Paris, la invitatia omologului sau, Anne Hidalgo.
Conform sondajului, primarul Bucureștiului, Sorin Oprescu, cu 55%, se bucura de cea mai mare incredere din partea populației.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Planul lui Sorin Oprescu Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat planurile municipalitatii pentru gestionarea situatiei cainilor maidanezi.
Sorin Preda, profesor si jurnalist, a murit. Mesajele emotionante transmise de fostii sai elevi Fostii elevi ai lui Sorin Preda deplang moartea profesorului care le-a fost alaturi in anul doi de facultate la masterul Jurnalism Tematic de la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii (Universitatea din Bucuresti).
Sorin Oprescu, a primit insemnele de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie civila si militara franceza. ... La randul sau, Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei a spus:
SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) DE CE S-A DISTRUS ECONOMIC, OLTENITA? SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... Sorin Danciu: ... SORIN DANCIU:
SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR Este cunoscuta preocuparea profesorului Sorin Danciu de a alcatui o adevarata arhiva de aur a personalitatilor care au vizitat, de-a lungul timpului, Calarasiul. ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU:
Stiripe surse.ro / Sorin Oprescu, suspect de cancer! ... Cristi Selaru, Redactor Sorin Oprescu este suspect de cancer! ... Avocatii lui Sorin Oprescu vor merge in scurt timp la arestul central sa puna la punct strategia pentru a-l scoate cu orice pret din arest.
Sorin Oprescu: Incep lucrarile la largirea strazii Fabrica de Glucoza cand Consiliul General aproba culoarul de exproprieri Primaria Capitalei va incepe lucrarile la largirea strazii Fabrica de Glucoza cand Consiliul General va aproba culoarul de exproprieri, a declarat primarul general Sorin Oprescu intr-un interviu acordat HotNews.ro.
presedintele Traian Basescu, insotit de prezentatoarea acestui eveniment politic, Sulfina Barbu. ... A ramas, in schimb, in cursa Sorin Frunzaverde, care chiar a obtinut functia dorita. In urma votului s-a decis ca cele patru functii de prim-vicepresedinte vor fi ocupate de Gheorghe Flutur, Sorin Frunzaverde, Roberta Anastase si Teodor Baconschi.
Comisia Apararii este formata din fostul ministru Sorin Frunzaverde, deputatul Viorel Oancea, fostul presedinte al Comisiei SIE, Romeo Raicu, si Mireille Radoi (sefa promotiei 1996 a Academiei Nationale de Informatii, din cadrul SRI).
In acest sens, ministrul a precizat ca "daca era vorba despre Delta Dunarii sau despre alta zona, atunci era alt treaba, dar Marea Neagra, nu", completand ca "Ministerul Mediului, la fel ca si fostul ministru democrat, Sulfina Barbu, nu au avut proiecte deloc constructive".
Este vorba despre controversata reziliere a contractelor de concesionare a sectoarelor de plaja, prima gafa majora a Cabinetului Tariceanu si una dintre multele aberatii, avandu-l ca autor pe noul ministru al Mediului Sulfina Barbu, fosta functionara in Primaria Bucurestiului, unde avea ca atributii de serviciu avizarea dezafectarii zonelor verzi din capitala in favoarea unor unitati comerciale.
Daniel Barbu: "Lui Basescu ii e imposibil sa recastige increderea romanilor!" Indiferent de manevrele pe care le va face in campania electorala, lui Traian Basescu ii este imposibil sa recastige, la referendum, increderea romanilor, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics. ... Este imposibil", comenteaza Daniel Barbu.
Ca sezonul de anul acesta este compromis, o recunoaste chiar si ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu care, relaxata in fotoliul ministerial, se pare ca nu prea vedea bine ce semneaza, de vreme ce ajunsa la fata locului, adica pe litoralul constantean, a inceput sa dea inapoi.
In acelasi scop, Vasile Ion, PSD, a adus o varza si un morcov, pe care i le-a aratat ministrului Muncii, Gheorghe Barbu. ... Reprezentantii Puterii au contracarat atacurile Opozitiei prin interventiile ministrului Gheorghe Barbu.
Din cea de a doua categorie face parte si vicepresedintele Partidului Democrat (PD) Gheorghe Barbu, ministrul Muncii, care a declarat ca sustine o fuziune intre PD si PNL.
google-analytics.com