Cautare

2634 de rezultate pentru "sorin barbu infractor" (3.12 secunde)
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Sorin Freciu - presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea-Catavencu, Sorin Enche - director general Realitatea Media, Stelian Tanase - directorul postului Realitatea TV, incepand cu 1 noiembrie si Mihai Tatulici - realizator.
Sorin Danilescu (36 de ani), directorul Intact Interactive, divizia de online a trustului Intact, s-a sinucis, miercuri dimineata. ... Sorin Danilescu avea 36 de ani, era casatorit si avea o fetita de sapte ani. ... Sunt coplesit, mi-a mai ramas un baiat", a spus tatal lui Sorin Danilescu, conform Mediafax.
Directorul general al Realitatea Media este Sorin Enache, acesta avand si atributii editoriale, dupa cum a declarat Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea Media, marti, in sedinta Consiliului National al Audiovizualului (CNA).
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. ... Nu putem ajunge in audienta la domnul Primar al Capitalei, Sorin Oprescu!
Sorin Oprescu stia ca este URMARIT Fostul ministru si ex-presedinte-director general al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, a declarat, la Romania TV, ca este bun prieten cu Sorin Oprescu si ca nu crede ca acesta a luat mita.
Mult asteptata lansarea a lui Sorin Oprescu are loc azi, la ora 16,00, la hotelul de patru stele Caro, pe bd. Barbu Vacarescu. ... Fostul lider social-democrat Octav Cozmanca a declarat, luni, ca primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, isi anunta, luni dupa-amiaza, candidatura la Presedintia Romaniei.
Mai putini stiu insa ca in afara de sortimentele de pizza diverse, aceasta pizzerie gazduieste o expozitie senzationala de caricaturi, organizata de Clubul Caricaturistilor - Sorin Postolache. ... Tot aici isi are sediul Clubul caricaturistilor -Sorin Postolache.
In comisie au mai fost cooptati Sorin Alexandrescu, Sorin Antohi, Mihnea Berindei, I.P.S. Nicolae Corneanu, Radu Filipescu, Monica Lovinescu, Sorin Iliesiu, Gail Kligman, Nicolae Manolescu, Horia-Roman Patapievici, Marius Oprea, Dragos Petrescu, Andrei Pippidi, Romulus Rusan, Stelian Tanase, Constantin-Ticu Dumitrescu, Cristian Vasile si Alexandru Zub.
Am vazut ca aveti mult timp liber, pentru ca v-ati ocupat, printre altele, l-ati arestat pe Sorin Ovidiu Vantu.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati. ... Sorin Pantis s-a predat la Politia Capitalei.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a inceput ofensiva impotriva lui Cozmin Gusa si a anuntat ca le va cere parlamentarilor de la Comisa SRI sa verifice daca PIN este finantat de Serviciile secrete.
Presedintele PSD Bucuresti Marian Vanghelie a declarat, miercuri, ca la turul doi al localelor nu va vota nici cu Sorin Oprescu nici cu Vasile Blaga, adaugand ca liderul partidului Mircea Geoana nu e implicat in administratia locala si nu stie ce se intampla langa independentul Sorin Oprescu.
Deputatul Sorin Paveliu a declarat marti ca nu a demisionat din PD-L, ci a decis doar "sa se autosuspende din partid" pentru a putea candida, ca independent, pentru un mandat de deputat in Colegiul 25 din Drumul Taberei, unde va candida si secretarul executiv Elena Udrea.
Dupa ce in urma cu mai putin de o luna Octav Cozmanca s-a autosuspendat din PSD, motivandu-si actul prin "supararea fata de grupurile de interese", acum, fostul pesedist confirma suspiciunile colegilor sai si se alatura campaniei lui Sorin Oprescu.
In emisiunea "Tu decizi pentru Romania", difuzata in aceasta seara la TVR 1, au fost prezenti sustinatorii lui Sorin Oprescu, fata in fata cu acesta. Sorin Oprescu a raspuns tuturor intrebarilor invitatilor.
Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, considera ca Silviu Prigoana si Cristian Popescu Piedone l-ar putea invinge pe Sorin Oprescu in lupta pentru Primaria Capitalei si a afirmat, in acest context, ca oricum actualul edil-sef este "speranta PSD pentru prezidentialele din 2014".
De aceeasi natura e, mai mult ca sigur, si misterioasa inregistrare audio depusa nu demult de Sorin Vintu la dosarul procesului cu Sebastian Ghita, patronul Romania TV si fostul sau partener de la Realitatea TV.
Sorin Grindeanu trebuia sa demisioneze simbata seara, pentru ca tot va demisiona pina la urma: ... Simbata seara, intr-unul dintre cele mai penibile momente ale Istoriei postdecembriste, premierul Sorin Grindeanu a anuntat decizia de abrogarea a Ordonantei de urgenta. ... In cazul de fata premierul Sorin Grindeanu trebuia sa-si anunte demisia.
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca va renunta definitiv la print, insa va continua sa investeasca in media electronica, urmand ca trustul Realitatea - Catavencu sa lanseze anul viitor trei televiziuni in Republica Moldova, Ungaria si Serbia.
google-analytics.com