Cautare

2634 de rezultate pentru "sorin barbu infractor" (2.82 secunde)
S-a format deja "lumea lor", cea a ministrului Sulfina Barbu, a directorului Ionel Manafu si a celor care platesc bani grei pentru difuzarea de filme trucate cu un litoral curat si dotat si "lumea celorlalti", a celor pentru care o zi pe plaja echivaleaza cu un adevarat safari:
Ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a prezentat in cadrul unei conferinte de presa noul pliant propus de institutia pe care o conduce, cel al "Strategiei nationale de management al riscului la inundatii", in care se arata modalitatile de prevenire, protectie si diminuare a efectelor inundatiilor.
Unul din momentele cele mai savuroase ale zilei de sambata nu a putut fi gustat initial decat de Sulfina Barbu si "Replica". Era momentul in care vorbea de la prezidiu Gheorghe Barbu, ministrul Muncii.
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Presedintele Comisiei de administratie publica a Camerei, deputatul PDL Sulfina Barbu, a inceput procedura prin care Parlamentul Romaniei va primi certificatul de "cladire verde", ceea ce implica un consum redus de energie, diminuarea pierderilor de caldura si reciclarea hartiei.
Fonduri suplimentare din resurse locale Florian Barbu, trezorierul-sef al Activitatii de trezorerie din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj, institutie care schiteaza in aceste zile bugetul unitatilor administrativ-teritoriale, sustine ca in acest an va scadea ponderea sumelor defalcate acordate de la bugetul de stat pentru echilibrarea bugetelor locale.
Presedintele Organizatiei de Femei a PD-L, deputatul Sulfina Barbu (foto), i-a cerut liderului PSD, Mircea Geoana, sa-si asculte sotia care isi dorea ca familiile politicienilor sa fie tinute in afara campaniei electorale si a atacurilor politice.
Presedinta Comisiei de administratie publica si echilibru ecologic din Camera Deputatilor, Sulfina Barbu (foto), intentioneaza sa initieze o lege a responsabilitatii civice, care sa creasca apreciabil cuantumul amenzilor pentru gunoaiele aruncate ilegal.
Adevarul noteaza opinia analistilor politici Adrian Moraru, director adjunct al Institutului de Politici Publice (IPB), si Daniel Barbu, privind lipsa de incredere a populatiei in politicieni.
Daniel Barbu: "Basescu spera ca referendumul sa nu fie validat" Desi ii cheama pe romani la vot, Traian Basescu spera ca referendumul sa nu fie validat pentru ca el sa se reintoarca, linistit, la jiltul sau de la Cotroceni, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
O tara cu tandara sarita Carevasazica niste agitati l-au busculat pe onor ministrul culturii, Daniel Barbu. Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu.
Ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca s-au distribuit deja cateva astfel de eco-etichete, iar investitiile care trebuie facute pentru obtinerea acestora se amortizeaza rapid prin economiile facute la consumuri.
Astfel, Presedintele Comisiei de administratie a Camerei, Sulfina Barbu, a anuntat vineri ca ecotaxa pe pungile de plastic ar putea fi suspendata pana la 1 ianuarie 2010 sau pana la 30 iunie 2010, propunerea urmand sa fie discutata cu ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi.
Extravacanta Land SRL, ai carei actionari sunt Alina Elena Barbu si Eugen Ene.
Deputatul PDL Sulfina Barbu a precizat ca in sedinta coalitiei au fost aprobate o serie de propuneri pe care grupul de lucru format de partidele de guvernamant le-a avansat.
A venit Sulfina Barbu pe litoral.
Toata luna iulie nu se schimba regulile de circulatie din zona Lacul Tei-Barbu Vacarescu, Calea Dorobantilor. ... Barbu Vacarescu spre str. ... Barbu Vacarescu, dar si despre Calea Dorobantilor, intre sos. ... Barbu Vacarescu.
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Reprezentantul colectivului de sustinere a lui Sorin Oprescu creat in judetul Prahova, Romeo Hanganu, a afirmat, vineri, ca dupa alegerile prezidentiale "intentia este sa se infiinteze un nou partid de stanga", care ar urma sa se numeasca Alianta Nationala a Stangii Democrate.
Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a declarat la Arad ca militeaza pentru un guvern de tehnocrati si ca il prefera in fuctia de premier pe Daniel Daianu sau pe Florin Georgescu.
google-analytics.com