Cautare

2549 de rezultate pentru "sorin barbu infractor" (3.00 secunde)
Ministrul democrat al transporturilor, Radu Berceanu, si cel al muncii, Gheorghe Barbu, au anuntat ieri ca se retrag din comisia de privatizare a societatii, dupa ce presedintele Traian Basescu criticase joi prezenta ministrilor in comisiile de privatizare.
Consilierul de stat in cadrul Departamentului juridic al Administratiei prezidentiale Silviu Barbu a cerut presedintelui Traian Basescu sa-l elibereze din functie si a solicitat CSM incetarea detasarii sale la Cotroceni.
Democratul Gheorghe Barbu, fost ministru al Muncii, a anuntat ieri ca ca PD va initia o propunere legislativa prin care sa se majoreze pensiile unor grupe de pensionari. Gheorghe Barbu a adus in discutie si proiectele de lege ale PSD in domeniul pensiilor, proiecte aflate pe ordinea de zi.
Democrat-liberala Sulfina Barbu A®i solicita ministrului Mediului si Dezvoltarii Durabile, Attila Korodi, prin intermediul unei scrisori deschise data publicitatii luni, o explicatie cu privire la destinatia banilor platiti pe a€žtaxa verdea€.
Presedintele organizatiei PSD Voluntari, Mihai Barbu, ii solicita prefectului judetului Ilfov, Dan Cornel Baranga, constatarea de drept a incetarii mandatului de primar al orasului Voluntari al lui Florentin Pandele.
Presedinta organizatiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, spune ca cei de la PSD, care se "prezinta drept garantii statului de drept", apara de fapt "statul lui Ion Iliescu cu corupti si privilegii". ... Ei sunt de fapt cei loviti puternic de reformele actuale", acuza Sulfina Barbu.
Presedintele Organizatiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, sustine, intr-un comunicat de presa remis joi, ca PNL are atat dreptul, cat si obligatia morala de a cere excluderea lui Dan Voiculescu din Alianta de Centru-Dreapta.
Sulfina Barbu, politicianul tip care nu stie sa raspunda la intrebarea "de ce?" Am fost la comisia de administratie de la Camera Deputatilor, unde s-a discutat din nou legea pentru eutanasierea cainilor vagabonzi. ... n-am mai rezistat si am intrebat-o pe d-na deputat Sulfina Barbu, presedinte al comisiei.
PDL urmeaza sa decida asupra nominalizarii unui succesor la portofoliul Muncii in urmatoarea sedinta a Biroului Permanent National, a declarat presedintele Organizatiei de Femei a Partidului Democrat Liberal, deputatul Sulfina Barbu, la finalul sedintei de marti a BPN al partidului.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
Cum a explicat Emil Boc demiterea lui Sebastian Lazaroiu de la Ministerul Muncii Guvernul are nevoie de un ministru al Muncii cu norma intreaga, a declarat, vineri, premierul Emil Boc, referindu-se la inlocuirea din aceasta functie a lui Sebastian Lazaroiu cu Sulfina Barbu.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
Cu sacrificiul lui Boagiu, Funeriu si Barbu, Elena Udrea a pierdut sansa unui nou mandat in guvern. ... In urma negocierilor, liderii PDL au stabilit ca Anca Boagiu, Daniel Funeriu si Sulfina Barbu sa-si mențina portofoliile.
Daniel Barbu: "Dupa josniciile din scandalul Nastase, PDL o sa dispara dupa alegeri!" Dupa josniciile lansate pe marginea scandalului Nastase, prin vocile lui Cristian Preda si Monica Macovei, este foarte posibil ca PDL sa dispara in urma alegerilor parlamentare, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Politologul Daniel Barbu: "In capitalismul "camataresc", Traian Basescu este un agent de vanzari" Politologul Daniel Barbu a vorbit pentru publicatiaGhimpele despre situatia politica actuala in contextul unei crize economice puternice, care de mai bine de doi ani afecteaza statele.
Daniel Barbu: "Traian Basescu nu il va numi premier pe Ponta" Daca Traian Basescu ar iesi zilnic la tv, ARD nu ar mai lua decat 5% in alegeri, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
caseta Gheorghe Barbu: "Patronii nu vor cistiga nimic din modificarea Codului muncii” Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu a declarat intr-un interviu acordat site-ului www.baniinostri.ro, ca patronii nu vor cistiga nimic din modificarea Codului muncii.
Noua formula de calcul a taxei auto va duce la dublarea acesteia in cazul masinilor noi, a sustinut, sambata, intr-o conferinta de presa, fostul ministru al Mediului Sulfina Barbu.
Dumitru Barbu: ... Craiova, Dumitru Barbu, a declarat ieri, pentru GdS, ca isi doreste foarte mult calificarea in faza urmatoare a competitiei, considerand ca echipa sa poate fi avantajata de faptul ca evolueaza pe teren propriu.
google-analytics.com