Cautare

14982 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (4.11 secunde)
Fara sa vrei, ideea filmului te duce cu gandul la ce ne-ar auzi urechile daca persoanele publice de la noi s-ar afla, chiar si pentru o perioada scurta, intr-o "zodie a sinceritatii".
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor:
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Potrivit deputatului PNL de Salaj, Catalin Micula, bugetul de stat pe 2006 va fi diferit fata de cel aprobat pentru acest an:
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006. ... Mai mult, inflatia pentru 2006 este preconizata la 5,5 procente din PIB.
Dupa ce "ne-a trimis" sa ne bronzam pe nisipurile de aur din Bulgaria, ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a dat din nou cu bata-n balta, ajutata de slujitorul credincios de la malul marii, Ionel Manafu.
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Deputatul PNL Catalin Micula apreciaza ca difuzarea de catre postul national de televiziune a unor inregistrari cu statut de probe in dosarul ministrului Remes reprezinta "un linsaj public".
Deputatul PSD Catalin Voicu a declarat joi, inaintea sedintei CExN, ca este recomandat pentru desemnarea ca ministru al Adminsitratiei si Internelor, de faptul ca provine din lumea Internelor, avand expertiza necesara pentru acest domeniu, el apreciind, insa, ca poate castiga, dar si pierde.
Ministerul Agriculturii va avea aceeasi structura, iar presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, si directorul Statiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Catalin Rosculete, vor fi numiti secretari de stat, a declarat marti ministrul de resort, Ilie Sarbu. ... Totodata, Catalin Rosculete se va ocupa de implementarea politicilor agricole, potrivit ministrului Agriculturii.
Victor Ponta, presedintele PSD, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa la Toplita, Harghita, suspendarea din partid a senatorului Catalin Voicu. ... Liderul social-democratilor spune ca aceasta suspendare va fi benefica atat pentru partid, cat si pentru Catalin Voicu.
Senatorul Catalin Voicu a declarat, dupa aflarea deciziei de arestare a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca nu se teme de nimic si ca "un barbat responsabil este un barbat care poarta intotdeauna de grija familiei".
Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a anuntat miercuri in plen trecerea deputatilor Calin Potor de la PDL si a lui Catalin Chereches de la PNL in randul independentilor fara apartenenta politica.
Social-democratul Catalin Ivan si-a inaugurat ieri la Botosani primul cabinet europarlamentar din judet. ... "Acesta e al doilea cabinet, mai am unul la Iasi. Intentionez sa mai inaugurez doua, unul la Suceava si altul in Spania", a specificat eurodeputatul Catalin Ivan.
Guvernul a adoptat proiectul de lege pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta 75/2000 privind autorizarea expertilor criminalisti care au fost recomandati de parti sa asiste la efectuarea expertizelor criminalistice, a anuntat ministrul Justitiei, Catalin Predoiu (foto).
Cu doar o saptamana inainte de expirarea mandatului subprefectului Daniel Moruzi, care a demisionat la inceputul lunii, se intetesc jocurile politice pentru desemnarea unui inlocuitor.
Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL. ... Lista USL ramane deschisa la Bucuresti, unde abia au inceput sondajele pentru stabilirea candidatilor la Primaria Generala si cele de sector.
Desi pot achizitiona centrale termice cu pana la 35% mai ieftin, craiovenii nu se inghesuie sa beneficieze de aceasta facilitate.
Catalin Cazacu, Catalin Costescu si Daniel Badescu. ... La prima cursa de cand RPG Security este sponsor oficial Taifun Racing Team, Catalin Cazacu iese castigtor la Pannonia Ring. ... Felicitari, Catalin Cazacu!
Bucuria lui Catalin Crisan (45 de ani) ca a devenit tatic pentru a treia oara este umbrita de faptul ca fiica lui cea mare, Daria (12 ani), rodul iubirii cu fosta sa sotie Lucia Bubulac, nu vrea sa o cunoasca pe Lara, fetita lui din cea de-a doua casnicie.
google-analytics.com