Cautare

6116 de rezultate pentru "rezultate examen definitiva 2009 suceava" (3.48 secunde)
Vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur a anuntat luni, dupa sedinta BPN, ca o comisie formata din primii cinci lideri ai partidului si lideri ai organizatiilor cu rezultate bune in alegeri va analiza candidaturile pentru secretarii de stat, pe baza unor criterii de competenta si onestitate.
Cand aceasta va ramane definitiva, reprezentantii CCIR trebuie sa convoace, in termen de zece zile, noi alegeri pentru a desemna conducerea organizatiei. ... "Hotararea judecatoreasca nu este definitiva, este cu apel, si, din cate stiu eu, apelul s-a si formulat.
Decizia NU e definitiva Cererea de eliberare conditionata a lui Adrian Nastase a fost admisa de Judecatoria sector 4. ... Decizia Tribunalului Bucuresti in acest caz va fi definitiva. ... Decizia Judecatoriei sectorului 4 nu va fi definitiva, ea putand fi contestată
Repet, asta in cazul in care, conform procedurii, celui cercetat nu i s-au gasit temeiuri de retinere continuata sau definitiva.
Iarna este cel mai potrivit anotimp pentru a apela la metoda de epilarea definitiva pentru ca in aceasta perioada, piele nu este expusa razelor ultraviolete.
anticipatele de la primaria capitalei, in 2005, europenele din 2007, localele si parlamentarele din 2008, europenele din 2009 si, in fine, prezidentialele din acelasi an.
anticipatele de la primaria capitalei, in 2005, europenele din 2007, localele si parlamentarele din 2008, europenele din 2009 si, in fine, prezidentialele din acelasi an.
Concret, am exemplificat cu ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si o zi la o interpelare privind pensiile militare, cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, care mi-a raspuns dupa 4 saptamani si 2 zile la o interpelare privind respectarea statutului si a dreptului la aparare al arestatilor preventiv, si cu secretarul de stat pentru problemele revolutionarilor din Decembrie 1989, care mi-a raspuns dupa 3 saptamani la o interpelare privind refuzul eliberarii unui certificat de revolutionar obtinut prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a declarat ca multi reprezentanti ai administratiei publice locale isi vor definitiva apartenenta politica zilele acestea, aratand ca, pana acum, "exodul" a fost unidirectionat, dinspre Opozitie spre Putere.
In medie, rata de absolvire la bacalaureat a scazut de la 78% la 58% din 2009 pana in 2013, rezultate mai scazute fiind inregistrate la liceele tehnologice (aproape 20% in unele cazuri).
Tribunalul Constanta s-a pronuntat, ieri, in dosarul 948/118/2009, inregistrat in data de 02. ... 2009 la Instanta de contencios administrativ si fiscal, privind cererea primarului Claudiu Tusac (foto), de dizolvare a Consiliului Local Mangalia.
Parchetul Suceava a finalizat ancheta si a dispus trimiterea in judecata a lui Brandusel Nichitean pentru frauda electorala.
O, la Suceava. Contrar pregatirii sale de economist, Danut Culetu se va ocupa, din pozitia de inspector guvernamental "de Suceava" de agricultura.
In timp ce Iliescu lansa in Prahova ideea ca membrii de partid sa adopte modelul “sarac si cinstit“, Nastase dezvaluia, la Suceava, “bombita“ pe care o pregateste pentru Congres:
In cadrul organizatiei PSD Suceava, Gavril Marza a fost reales presedinte, iar in functia de secretar executiv al filialei a fost numit Iulian Bancescu.
In Suceava, judetul lui Gheorghe Flutur, USL are o cota de 64%. ... amandoua sondajele au aratat ca Uniunea Social Liberala este optiunea politica a 64% dintre suceveni", se arata intr-un comunicat semnat de liderii USL Suceava.
Subprefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat ieri ca pe frontiera de stat cu Ucraina sunt mai multe portiuni unde nu se distinge granita si ca este necesar ca limita intre cele doua state sa fie bine demarcat.
Biroul Permanent Judetean (BPJ) al PD Suceava a luat decizia propunerii ridicarii sprijinului politic pentru Aurel Olarean, sugestie care va fi inaintata catre forurile superioare de conducere a partidului.
google-analytics.com