Cautare

8323 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul cluj" (4.70 secunde)
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Sa inteleg, asadar, ca in ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, in calitate de parlamentar, nu ati reusit totusi sa ajutati cu nimic judetul Constanta din cauza guvernantilor? ... "Orasul si judetul Constanta sunt inexistente pe harta pentru actualii guvernanti" Rep.:
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Cu rezultate mediocre.
Astfel, conservatorii au castigat de la partidul lui Vadim Tudor un deputat si sapte consilieri judeteni si locali - la Cluj, iar de la Borsec - sprijinul a peste 40 de pesedisti.
Prefectura Cluj propune Guvernului un proiect pilot de descentralizare a serviciilor publice deconcentrate din judet, prin crearea unui guvernamant local care sa constituie primul pas in infiintarea regiunilor.
Aurelia Ion a fost gasita in stop-cardio respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele. ... Ion-Christian Chiricuta a facut parte din prima generatie de studenti care au absolvit Fizica Atomica si Nucleara la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj-Napoca.
Global Commercium lanseaza in data de 28 iulie 2011, ora 17:30, la sala "Cupola" din incinta Hotelului Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca proiectul "MACS NV - Masuri Active pentru Combaterea Somajului", finantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POS DRU), Axa 5, Promovarea masurilor active de ocupare, DMI 5.1 "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare" pentru o perioda de 18 luni.
Rata somajului in judetul Cluj s-ar putea dubla pana la sfarsitul anului din cauza disponibilizarilor la care au recurs mai multe societati comerciale ca urmare a crizei economice internationale, a declarat directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Cluj, Daniel Don.
O firma-fantoma din Cluj isi cauta parteneri de afaceri in toata tara, carora le promite ca le diminueaza TVA de plata si le scade impozitul pe profit datorat statului.
Liderii organizatiilor locale ale PSD din Cluj care au obtinut rezultate slabe la alegerile europene risca sa fie pedepsiti. Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
In perioada octombrie-noiembrie 2010, politisti din cadrul Politiei Sector 2 - Serviciul de Investigatii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au documentat activitatea unui grup infractional cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni cu violenta, respectiv talharii asupra conducatorilor auto, dar si asupra persoanelor care detin sau manipuleaza sume de bani, avand ca principal mod de operare "inteparea pneului in trafic".
google-analytics.com