Cautare

5307 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 hunedoara calarasi" (3.41 secunde)
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
reconstituirea cu fidelitate a celor 300 de cladiri de patrimoniu distruse, sub forma unei machete, a unei diorame uriase, care reconstituie la scara 1/100 tot centrul vechi al orasului Calarasi.
Calarasi: cum au fost devorate 2 miliarde de dolari Combinatul siderurgic de la Calarasi a fost construit pe o suprafata de 700 de ha. ... Cum a ajuns Bercaru, fost ofiter de securitate, sa taie la Calarasi?
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea. ... Calarasi, Giurgiu •Judete cu raport de mandate PSD/PNL echilibrat:
Societatea din Petrosani, VENTA INVEST SA, s-a bucurat de atentia speciala a Directiei Generale a Finantelor Publice Hunedoara, obtinind o compensare la plata datoriilor, dupa ce initial incercase sa capete o rambursare de TVA.
Exemple elocvente sunt combinatele siderurgice din Galati si Hunedoara.
Combinatului siderurgic ArcelorMittal Hunedoara si-a reluat actvitatea, luni, dupa ce, la inceputul lunii decembrie, muncitorii au fost trimisi in somaj tehnic, iar de la 1 ianuarie cei care au venit la lucru nu au efectuat decat lucrari de reparatii si intretinere.
Seful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a declarat ieri ca a discutat cu presedintele Traian Basescu despre privatizarea celor doua complexuri enegetice, Oltenia si Hunedoara, dupa ce acestea vor fi infiintate.
In urma descinderilor efectuate de mascati si procurorii de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Hunedoara, au fost gasite sapte baxuri de sticlute pline cu droguri (ketamina).
Printre acestea se afla si Silvian Toma, finantatorul echipei de fotbal FC Hunedoara, care este acuzat de spalare de bani si evaziune fiscala.
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1. TENIS DE MASA Fortus Calarasi - tenis de masa, Divizia B, masculin; CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL - CSM CALARASI sectii:
ideea de a construi o macheta a orasului Calarasi de acum 100 de ani. ... Proiectul lui Titus Georgescu de a reconstrui macheta centrului vechi al orasului Calarasi, de acum 100 de ani, este exceptional si merita finantare.
daca spaniolii au ales Romania si mai ales judetul Calarasi, ei stiu de ce: ... Din articolul Andrei Oprescu aflam ca fabrica Huercasa din Calarasi va crea 50 de locuri de munca.
ATITUDINEA DIN CALARASI: Cu ocazia Zilelor Dunarii, Ivan Patzaichin felicita proiectul de port turistic la Calarasi al lui Vasile Iliuta (Autor:
Organizatorii, ii asteapta pe iubitorii ciclismului, intr-un cadru mirific, sa parcurga traseul MTB, de pe Insula Mare si sa se bucure alaturi de copiii lor, care vor pedala pe o portiune din traseul turistic C2 (Calarasi-Manastirea).
Consiliul Judetean Calarasi a luat in administrare baza sportiva Dunarea pentru modernizare (Autor: Catalin Nitu) Consilierii judeteni au votat ieri in Sedinta de Consiliu pentru preluarea bazei sportive acolo unde activeaza echipa de fotbal a orasului, AFC Dunarea Calarasi.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare.
FC Botosani - Dunarea Calarasi 1-2 // VIDEO Surpriza de proportii! Botosani pierde acasa cu Dunarea Calarasi si are mari emotii privind retrogradarea FC Botosani a pierdut, surprinzator, cu Dunarea Calarasi pe teren propriu, scor 1-2 (Bus 7 / Iancu 33, Ammari 57).
google-analytics.com