Cautare

5307 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 hunedoara calarasi" (2.76 secunde)
Dunarea Calarasi a promovat in Liga 1! Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga.
Nemultumirile sindicalistilor de la Mittal Steel Hunedoara, care se afla de luni in greva japoneza, au fost discutate ieri dupa-amiaza la Galati cu reprezentantii administratiei Combinatului.
Judetul Hunedoara risca sa ramana in frig pe timp de iarna. ... Situatia Complexului Energetic Hunedoara si implicatiile acesteia asupra comunitatii locale. In urma dezbaterilor s-au desprins cateva concluzii ingrijoratoare pentru cetatenii judetului Hunedoara:
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi:
PODUL CALARASI - SILISTRA!, declaratie pe care o puteti citi in continuare. - Subiectul pe care il abordez astazi este, cu siguranta, unul de interes national, nu doar local, chiar daca, in calitatea mea de senator de Calarasi as putea indrepta interesele proiectului, in primul rand catre aceasta zona.
Zona crepusculara din Calarasi si taurasul fraged Dunarea Calarasi. ... - Cu ce ai ramas dupa experienta Dunarea Calarasi? ... Eu am asamblat la Calarasi o echipa competitiva. ... Ceea ce vreau sa spun este ca situatia de acum la Calarasi este urmatoarea: ... Exista acum oameni cu potential financiar in Calarasi.
Dunarea Calarasi a obtinut 4 puncte dupa primele doua partide jucate in istorie in Liga 1. Mai mult, cei din Calarasi au obtinut aceste puncte in fata campioanelor din ultimele doua sezoane ale Ligii 1.
Dunarea si Dinamo au incheiat nedecis, 0-0, confruntarea desfasurata duminica dupa-amiaza la Calarasi, in cadrul penultimei etape a sezonului regulat al ligii I Betano.
Casa Papatriandafil din Calarasi, in care a trait un mare pictor roman,a ajuns in ruina. Pe Wikipedia am gasit informatii despre pictorul Tache Papatriandafil, nascut la Calarasi in anul 1903 si decedat la Bucuresti in anul 1951. ... Casa Papatriandafil din Calarasi Casa Papatriandafil din municipiul Calarasi, str.
rimaria municipiului Calarasi organizeaza cea de-a V-a editie a SARBATORII PRIMAVERII Vineri, 10 martie 2017, in Sala de spectacole Barbu Stirbei a Centrului Culturul Judetean, incepand cu ora 16.00, Primaria municipiului Calarasi organizeaza cea de-a V-a editie a SARBATORII PRIMAVERII.
REACTUAL - Un nou proiect ce ia nastere in Calarasi in 2017 - 22 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal Calarasi REACTUAL este numele unui proiect artistic ce ia nastere in Calarasi in 2017.
SCRIITORUL JEAN BART CAPITAN DE PORT LA CALARASI. ... Putini dintre calarasenii de azi cunosc faptul ca scriitorul JEAN BART (pseudonim literar imprumutat de la un celebru corsar francez) a indeplinit, timp de 2 ani functia de capitan al Portului Calarasi.
Calarasi, 6 - 10 August 2014: Festivalul International de Folclor "Hora Mare" Observator de Calarasi:
intre Silistra si Calarasi, intre Nicopol si Turnu Magurele, Oriahovo si Bechet sau chiar langa Podul PrietenieiGiurgiu-Ruse, pentru a decongestiona traficul de pe acesta.
Iliuta vrea sa construiasca o aripa noua in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Calarasi Inca de la inceputul mandatului, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, Vasile Iliuta, a sustinut ca Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi este una din prioritatile sale.
Sau de hala Pietei Centrale construita intre 1933-1939 dupa planurile arhitectului George Cristinel, cel care a proiectat si Crucea de pe Caraiman, sau coborand in jos pe la Navrom, de Portul Calarasi, al carui capitan a fost pentru o scurta perioada celebrul Jean Bart (Eugeniu P.
Zoo Calarasi, modernizare de 330.000 de euro pentru ore de biologie in aer liber (Autoare: Ionela Stanila) Desi au trecut aproape 40 de ani de la infiintare, Gradina Zoologica din Calarasi, printre cele mai mari din tara, devine tot mai atractiva.
ACTUALITATEA DE CALARASI: Gara Calarasi: investitie de 4,8 milioane de euro, doar pentru 3 rute de transport calatori Gara Calarasi Sud, locul unde intorc toate trenurile, este pustie, mai tot timpul zilei.
ATITUDINEA DIN CALARASI: ... Daniel Stefan Dragulin din functia de primar al mun Calarasi. ... Calarasi, Daniel Stefan Dragulin 1. ... Calarasi; ... Calarasi in perioada 2014 - 2020, si anume: ... Calarasi pentru 2014-2020, 95% reprezinta MINCIUNI, DEZINTORMARI, NEREALIZARI. ... Calarasi.
google-analytics.com