Cautare

4465 de rezultate pentru "rezultate suplinire geografie 2010" (2.93 secunde)
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Cheltuirea acelor bani fara punerea lor la loc a fost o eroare de decizie Intr-un interviu acordat HotNews.ro in februarie 2010, ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a afirmat ca banii au fost cheltuiti legal, insa "problema este ca exista in stoc o lichiditate, in trezorerie, care a fost cheltuita si nu a mai fost refacuta".
Dimensiunea cheltuielilor extravagante se poate vedea prin listarea tuturor contractelor publice si care arata pentru primele patru luni ale anului 2010 cheltuieli la fel de mari ca pe intreg anul 2009!
Comisiile reunite de buget-finante au adoptat, duminica dimineata, dupa o dezbatere-maraton, de circa 17 ore, proiectul legii bugetului de stat pe 2010, cu amendamentele aprobate, actul normativ cumuland 26 de voturi "pentru" si 15 voturi "impotriva".
Situatia expirarii mandatului unor membri ai Consiliului National de Integritate (CNI) la 27 iunie va fi reglementata, luni 28 iunie 2010, prin prelungirea acestuia pana pe 30 septembrie, au anuntat lideri ai Senatului.
Ministrul transporturilor Radu Berceanu a deschis sambata show-ul Otopeni Air 2010, ocazie cu care ministrul a pilotat un avion Cessna.
"Eforturile noastre de ajustare fiscala din restul anului 2010 vor fi sustinute de pachetul de ajustari adoptat recent (reprezentand 4,6% din PIB pe baze anuale)", se arata in scrisoarea suplimentara de intentie la acordul stand-by semnat de Romania cu FMI.
Ministerul Finantelor Publice a transmis Senatului o scrisoare-cadru privind metodologia de elaborare a proiectelor de buget pe 2011, limita inclusa in aceasta fiind de 86.546.000 de lei, cu 4,42% mai putin decat bugetul pe anul 2010, care a fost de 90.546 de lei.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Un raport incendiar al Camerei de Conturi Dolj referitor la activitatea Primariei Plesoi pe anul 2010 a scos la iveala razboiul pe viata si pe moarte intre fostul primar Ion Ionescu, in prezent consilier local, si actualul edil-sef, Vasilica Crisu.
Proiectul Ponta-Antonescu privind uninominalul, identic cu unul PDL din 2010, aflat inca la Camera Proiectul initiat in aprilie 2012 de Victor Ponta si Crin Antonescu pentru introducerea uninominalului intr-un tur este identic cu un proiect depus de 35 de parlamentari PDL in septembrie 2010 si care se afla pe ordinea de zi a plenului Camerei, unii dintre semnatari sustinandu-l si acum.
Aceasta este a doua etapa de majorare a salariilor bugetarilor stabilita prin Ordonanta de Urgenta 19/2012 in vederea recuperarii reducerilor salariale din Iunie 2010.
Salariul mediu in Romania s-ar putea dubla sau tripla pana in 2010, potrivit unor consultanti de resurse umane, citati de revista a€žBusiness Magazina€œ si preluati de Mediafax.
Analiza CNP arata ca sectorul serviciilor va deveni majoritar si va furniza in 2010 53% din valoarea adaugata bruta realizata in sectorul privat, urmata de industrie cu circa 28%.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010. ... Desi Ford România anunta cu fiecare ocazie ca va dubla numarul de salariati ai fabricii din Banie, angajarile nu vor demara pâna în 2010.
Presedintele Ford Europa a anuntat ca nu se vor face angajari la fabrica din Craiova pâna în anul 2010. ... Desi Ford România anunta cu fiecare ocazie ca va dubla numarul de salariati ai fabricii din Banie, angajarile nu vor demara pâna în 2010.
Astfel, economia româneasca va creste cu cel mult 1,75% în acest an, fata de 7,8% în 2008, si cu 2,5% în 2010, an pentru care CE prevede o redresare usoara a situatiei economice în statele membre.
Conform previziunilor de primavara ale Comisiei, PIB-ul Uniunii Europene ar urma sa scada cu 4% anul acesta si sa ajunga, in mare, la stabilitate in 2010.
Pe de alta parte, agentia de rating Moody’s sustine ca, inflatia va intra in intervalul tintaal Bancii Nationale abia in 2010, fiind posibil un volum net al investitiilor straine directe in Romania de aproape 5 miliarde de dolari in acest an, in scadere de la peste 12 miliarde, fata de 2008.
google-analytics.com