Cautare

5306 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 calificati arges" (3.08 secunde)
Carla Dinu) Judetele Buzau, Vrancea, Covasna si pentru unele zone din Harghita, Neamt, Bacau, Brasov, Sibiu, Gorj, Valcea si Arges sunt sub Cod potocaliu pana joi, la ora 09:00.
O femeie de 40 de ani din Arges a murit, marti, dupa ce a fost batuta crunt de catre sotul ei, iar primele cercetari ale politistilor arata ca barbatul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, acesta primind SMS-uri prin care era anuntat ca femeia il insala cand el este la serviciu.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Anul trecut au mai fost contractate lucrari pentru constructia a 29 de bazine de inot, iar 15 din ele se afla in executie efectiva, in Alba, Arges, Bacau, Bistrita Nasaud, Cluj, Dambovita, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Neamt, Olt, Prahova, Tulcea.
Maine puteti si partea a II-a a interviului, in care Vasile Dancu explica cum considera ca se poate reforma PSD cu Adrian Nastase si Miron Mitrea in echipa de conducere, de ce momentul Timisoara (1 Decembrie 2009) a dus la infrangerea lui Mircea Geoana si de ce considera ca estimarea lui Silviu Brucan, referitoare la trecerea a 20 de ani pentru ca romanii sa inteleaga ce este democratia a fost o previziune optimista.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Evolutia portofoliului de credite a fost influentata de nivelul creditelor neperformante, care s-au mentinut la un nivel "suportabil", de 14,7% din portofoliul de credite, desi au urcat de la 13,1% la sfarsitul anului 2009.
Ministerul Economiei si Finantelor reface indicatorii macroeconomici pe care se bazeaza bugetul pe 2009, care ar urma de altfel sa fie reconstruit, atat timp cat datele pe care este fundamentat nu mai sunt de actualitate, au declarat pentru NewsIn surse din minister.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
In 2009, Ford a inregistrat o pierdere de 61 de milioane de euro, in scadere fata de anul anterior, cand aceasta a fost de 105 milioane de euro.
Situatia privind numarul de posturi ocupate in sectorul bugetar, in perioada 2005 - 2009, conform datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, este postata pe www.spunesitu.ro. In lunile mai-iunie 2009, presedintele Traian Basescu a promovat insistent ideea reducerii numarului de bugetari cu 20%.
Cod Galben - in intervalul mentionat va ninge viscolit si in judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Olt, Dolj, Arges, Dambovita, Teleorman, Bacau, Vaslui, Iasi, Neamt si Botosani, iar in judetele Constanta si Tulcea precipitatiile, local insemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizand producerea de polei.
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) a anuntat, marti, ca pana in prezent si-au anuntat participarea la Bursa generala a locurilor de munca din 24 aprilie 33 de firme, care ofera 586 de posturi, cele mai multe fiind pentru muncitori calificati.
In opinia acestuia singura problema ar fi ca o parte dintre muncitorii calificati a plecat sa lucreze in alte tari europene, pe salarii mai mari, Capitala confruntindu-se cu o lipsa reala a fortei de munca.
In ceea ce priveste personalul calificat din domeniu, Rasnita a dat ca exemplu faptul ca tara noastra se confrunta cu o lipsa de 25.000 de bucatari calificati la nivel national.
Conform noului act aditional la contractul colectiv de munca la nivel de ramura, salariatii calificati din Transporturi trebuie sa aiba un salariu minim de 868 de lei.
Mai mult decat atat, continua criza de muncitori calificati in domeniul confectiilor si in constructii. La sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu tragea un semnal de alarma cu privire la faptul ca Romania se confrunta cu o criza de muncitori calificati.
Una dintre cele mai acute probleme cu care se confrunta industria constructiilor din Romania este aceea a lipsei tot mai mari de forta de munca calificata, ca urmare a plecarii in strainatate a muncitorilor calificati din acest deosebit de dinamic sector al economiei romanesti, a aratat vicepresedintele CCINA.
Distributia pe grupe de ocupatii releva ca agricultorii si lucratorii calificati in agricultura, silvicultura si pescuit reprezentau 25,4% din totalul populatiei ocupate, urmati de mestesugarii si lucratori calificati in meserii de tip artizanal (16,6%).
„Majoritatea locurilor oferite sunt pentru calificati, iar romii, în general, nu prea sunt calificati“, a explicat Ion Balteanu, presedintele Organizatiei Romilor Caramizari.
google-analytics.com