Cautare

8899 de rezultate pentru "rezultate+titularizare+2010+judetul+cluj" (3.08 secunde)
Comitetul Executiv al PSD Cluj a luat in discutie posibilitatea demisiei in bloc a acestui for, in semn de protest fata de atacurile conducerii PSD Bucuresti la adresa vicepresedintelui Vasile Dancu si fata de lipsa de atitudine a presedintelui partidului, Mircea Geoana, in acest conflict.
Presedintele PSD Cluj, senatorul Vasile Dancu, nu participa la sedinta BPN al PSD, care a inceput luni si in care se incearca transarea disputei legate de dizolvarea conducerilor unor filiale, liderul clujean spunand ca nu a avut "niciun interes". "E distanta tot mai mare intre Cluj si Bucuresti.
Fostul vicepresedinte al PSD Ioan Rus se declara, intr-un interviu publicat luni in cotidianul "Ziua de Cluj", "dezamagit" de prestatia presedintelui partidului, Mircea Geoana, care nu s-a putut ridica la nivelul proiectului de modernizare a PSD si il acuza pe acesta de lipsa de barbatie.
Premierul Emil Boc, care s-a aflat, vineri, la sediul Primariei Cluj-Napoca, a declarat ca niciodata nu va uita Clujul si ca va ajuta din pozitia de prim-ministru la realizarea prioritatilor municipiului. ... Premierul a adaugat ca si-ar mai dori sa participe la o ultima sedinta de Consiliu Local la Cluj-Napoca.
Presedintele Sab Miller, Gary Whitlie, a declarat ca vor fi mentinuti circa 150 de angajati din cei 300, care vor continua sa lucreze, iar restul isi vor pierde locurile de munca, informeaza Stiri de Cluj.
Mobitelco Cluj 80-70 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 800 Energia: ... Cluj: ... Mobitelco Cluj, scor 80-70 (25-23, 15-13, 16-22, 24-12). In tur, la Cluj, gorjenii castigasera in prelungiri, 92-89. Decimata de probleme, campioana din Cluj s-a prezentat pe terenul Energiei cu o banca prea subtire pentru a emite pretentii.
Steaua - Ajax si CFR Cluj - Internazionale in primavara Europa League La Nyon s-au tras la sorti meciurile din 16-imile Europa League si, desi Steaua si CFR erau capi de serie, adversarii nu sunt deloc slabi, dovada fiind ca CFR a picat cu Internazionale, iar Steaua va intalni Ajax.
Steaua, invinsa pe propriul teren de CFR Cluj (Autor: Cristian Soitu) Steaua a pierdut primul meci din acest campionat, scor 1-2, in fata celor de la CFR Cluj, in etapa a 9-a.
M-a ajutat mult faptul ca am absolvit sectia de filologie engleza a Liceului Teoretic Gheorghe Sincai din Cluj-Napoca si detin atestatul de limba engleza-romana, care imi da inclusiv posibilitatea de a preda aceste limbi...
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
In perioada octombrie-noiembrie 2010, politisti din cadrul Politiei Sector 2 - Serviciul de Investigatii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au documentat activitatea unui grup infractional cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni cu violenta, respectiv talharii asupra conducatorilor auto, dar si asupra persoanelor care detin sau manipuleaza sume de bani, avand ca principal mod de operare "inteparea pneului in trafic".
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
Astfel, conservatorii au castigat de la partidul lui Vadim Tudor un deputat si sapte consilieri judeteni si locali - la Cluj, iar de la Borsec - sprijinul a peste 40 de pesedisti.
Prefectura Cluj propune Guvernului un proiect pilot de descentralizare a serviciilor publice deconcentrate din judet, prin crearea unui guvernamant local care sa constituie primul pas in infiintarea regiunilor.
Aurelia Ion a fost gasita in stop-cardio respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Liderii organizatiilor locale ale PSD din Cluj care au obtinut rezultate slabe la alegerile europene risca sa fie pedepsiti. Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus.
Tatal sau este celebrul chirurg Ion Chiricuta, fost director al Institutului de Oncologie din Cluj, care astazi ii poarta numele. ... Ion-Christian Chiricuta a facut parte din prima generatie de studenti care au absolvit Fizica Atomica si Nucleara la Facultatea de Fizica a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj-Napoca.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
google-analytics.com