Cautare

8899 de rezultate pentru "rezultate+titularizare+2010+judetul+cluj" (3.55 secunde)
Liviu Spataru (vicepresedinte PNL Caras-Severin) "dezavueaza ruptura dintre PNL si PD", in timp ce presedintele PD Cluj, deputatul Daniel Buda, isi exprima speranta ca la nivelul judetului Alianta D.A. ... Aceeasi opinie o au si liberalii din Cluj, din Bistrita, dar si primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.
Prezent la Cluj, acesta isi desemneaza "mostenitorul" in persoana lui Kelemen Hunor. ... Viceprimarul Radu Moisin concureaza singur si este reales presedinte al OT-PDL Cluj. ... PNTCD anunta marea reunificare de la Cluj. ... Februarie Gavrila Iuga este reales, tot din pozitia de unic candidat, presedinte al TNL Cluj.
Fabrica Nokia din Cluj a inregistrat in mai productia primului million de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei, potrivit unui comunicat emis miercuri de companie."Nokia a anuntat atingerea numarului de 1.000.000 de dispozitive mobile produse la noua sa fabrica din Cluj, Romania.
Duminica, pe Arena Nationala, Steaua a invins-o cu scorul categoric de 3-0 (1-0), pe Universitatea Cluj, in finala Cupei Romaniei. ... Cei 5.000 de fani ai Universitatii Cluj erau convinsi ca echipa lor va fi invinsa si de aceea au afisat un banner pe care scria:
LIGA CAMPIONILOR - SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ SLAVIA PRAGA - CFR CLUJ // Cu George Tucudean din primul minut! ... Andrei Craitoiu) Slavia Praga si CFR Cluj se vor intalni miercuri, de la ora 22:00, in mansa a doua a play-off-ului Champions League.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
In urma cu cativa ani, ma precis in luna iulie 2010, a aparut la Cluj, o noua carte despre trandafiri, de asta data cu precadere despre trandafirii cu parfum. ... Stefan WAGNER - Cluj tel/fax: ... Adriana HOBAN - Cluj mobil: ... Cristina Szancsali - Cluj mobil:
Peter Eckstein Kovacs a fost in1990-1992, deputat din partea UDMR Cluj, in perioada199-1996 a detinut functia de consilier local la Consiliul local al Municipiului Cluj-Napoca, iar in 1996-1999 a fost ales senator UDMR de Cluj.
Cu rezultate mediocre.
Sa inteleg, asadar, ca in ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, in calitate de parlamentar, nu ati reusit totusi sa ajutati cu nimic judetul Constanta din cauza guvernantilor? ... "Orasul si judetul Constanta sunt inexistente pe harta pentru actualii guvernanti" Rep.:
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Ladislau Gyemant, Directorul Institutului de Iudaistica, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj; ... Corina Iosif, cercetator stiintific, Institutul de Etnografie al Academiei Romane, Cluj - Napoca; ... Lucian Nastasa-Kovacs, Institutul de Istorie "George Baritiu" al Academiei Romane,, Cluj - Napoca;
Presedintele PLD Cluj, Tudor Oniga, a declarat ca a lucrat gratuit pentru omul de afaceri Paszkany Arpad, caruia i-a oferit consultanta juridica in mai multe proiecte.
google-analytics.com