Cautare

4152 de rezultate pentru "rezultate+romana+educatori+titulari" (3.25 secunde)
Profesorii titulari care pleaca in strainatate pentru a preda, ca urmare a unor acorduri intre state, au si ei dreptul la rezervarea functiei didactice.
Astfel, au fost aprobati ca membri titulari ai CA al SRTv:
Printre concluziile raportului, care a constatat modalitatea defectuoasa de inchiriere a plajelor de catre DADL este si aceea potrivit careia contractele de inchiriere a suprafetelor de plaja de pe litoral vor fi renegociate pentru sezonul estival viitor, prin incheierea de acte aditionale care sa interzica instrainarea ulterioara de catre titulari a dreptului de operare, prin contracte de management ori asociere in participatiune.
Oferta noastra de guvernare reprezinta o prioritate si am desemnat un numar de colegi, ce vor fi titulari de proiecte:
Pentru regiunea mentionata, ca urmare a tragerii la sorti, au fost desemnnati cinci membri titulari si doi supleantI. Lista, potrivit presedintelui PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias, va fi inaintata luni Comisiei de evaluare a candidaturilor.
"Voi analiza, zilele acestea, cu contabilul de la ISJ bugetul, pentru a vedea de ce suma vom mai avea nevoie", a completat Petrica Miu, mentionand, totodata, ca nu vor fi probleme in cazul profesorilor titulari din cadrul invatamantului de masa.
Cei 11 europarlamentari PSD vor fi titulari in Comisii importante ale Parlamentului European, iar o parte dintre ei vor avea pozitii de vicepresedinti, in cadrul acestor structuri.
Iar Seitan de la Munca, alta unealta basesciana impusa discretionar de la Cotroceni peste capul baronilor, ca si fostii titulari de la Finante si Agricultura, a confirmat, evident, la televizor, acolo unde se conduce tara, ca a fost propus la remaniere.
"Am cerut Ministerului de Finante si SGG sa lucreze la buget inca de acum o luna dar acum avem clar denumirile, structurile, avem ministrii titulari - acestia primesc fisa bugetara de la Finante si o transmit inapoi cu solicitarile.
Sunt convins ca procurorii lui Basescu se vor ocupa mai intai de un important demnitar din PNL, pentru ca liberalii, si asa nemultumiti de cum s-au schimbat atributiile unor titulari de portofolii sa fie convinsi ca ii ataca iar Ponta si PSD.
Pentru normalizarea situatiei, DSP Dolj a decis ca o parte din posturile ramase vacante dupa pensionarea medicilor titulari sa fie desfiintate.
Chiar daca se vor grabi sa devina titulari ai unui cont curent, fermierii trebuie sa stie ca banii le vor intra in conturi cel mai devreme la finele acestui an.
Banii provin de la aproape 1.000 de parinti titulari ai alocatiilor copiilor lor, pe care insa nu le-au incasat de mai bine de doi ani.
La sfarsitul lui iunie, 3,8 milioane de clienti beneficiau de unul sau mai multe abonamente la serviciile de telefonie mobila in calitate de titulari de contract, utilizand 6,54 milioane de SIM-uri, respectiv 33,5% din numarul total de cartele active.
Persoanele fizice au obligatia sa solicite inregistrarea in registrul comertului si autorizarea functionarii, inainte de inceperea activitatii economice, ca persoane fizice autorizate, denumite in continuare PFA, respectiv intreprinzatori persoane fizice titulari ai unei intreprinderi individuale.
individual si independent, ca persoane fizice autorizate; ca intreprinzatori titulari ai unei intreprinderi individuale; ca membri ai unei intreprinderi familiale.
La momentul actual, Centrul Teritorial Constanta al ANEVAR cuprinde 231 de membri titulari persoane fizice la care se adauga alti 18 membri corporativi ce sunt persoane juridice, a precizat Mirela Opincaru, presedintele Centrului teritorial Constanta al ANEVAR.
la institutie exista 9.000 de carnete de munca neridicate de titulari. Fie sunt plecati in strainatate, fie nu-i intereseaza.
Tehnicianul Petre Grigoras critica defensiva, slabita prin plecarea lui Chiriches si accidentarea lui Adi Rusu, dar este increzator ca noii titulari, Ungurusan si Cardoso, se vor adapta pana la finalul pregatirii.
Badnjarevic ar menaja titularii Antrenorul Timisoarei, Predrag Badnjarevic, a spus ca oboseala incepe sa isi spuna cuvantul asupra echipei si nu exclude varianta de a menaja cativa titulari.
google-analytics.com