Cautare

560 de rezultate pentru "profesionisti+romi" (2.90 secunde)
implementarea prevederilor penale in domeniul infractiunilor motivate de ura rasiala, implementarea strategiei de incluziune a romilor, discurs politic rasist, evacuari fortate ale unor comunitati de romi, restituirea proprietatilor catre minoritati religioase si nationale, cu o mentionare specifica a bisericii Greco-Catolice, functionarea Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii s.a.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
ActiveWatch a prezentat recent la Bucuresti, in avanpremiera, filmul SA NU MOR IN VIS, o calatorie documentara care recupereaza istoria roma despre sanatate din perspectiva subiectiva a peste douazeci de povestitori veritabili si ne ofera ocazia sa-i cunoastem pe Alina, Carmen, Daniel si Sorin, patru dintre primii medici romi care isi asuma etnia fara ocolisuri.
Ea spune ca schimbarea imaginii Romaniei nu se poate face numai prin promovare culturala, chit ca ne prezentam in "Cizma" cu "Lacul lebedelor" ori calusarii, pentru ca italienii vad o alta realitate, asa cum este cea infatisata de locul de intalnire a romanilor din Roma (nu romi, romani pur sange).
Insa, intrucat se urmareste profesionalizarea armatei, numerosi tineri au acum posibilitatea sa se angajeze ca militari profesionisti.
Uniunea Ziaristilor Profesionisti. ... Editorialul semnat de presedintele Doru Dinu Glavan puncteaza apropiata aniversare a unui secol de existenta a Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania.
In momentul in care jucatorii semneaza contracte de fotbalisti profesionisti, clubul care i-a format are dreptul sa primeasca o "compensatie de formare" ... Ulterior am auzit ca 'U' Craiova le-ar fi schimbat statutul, semnand contracte de profesionisti.
Problema romilor se poate rezolva printr-o colaborare intre autoritatile europene si cele nationale Institutul European al Romilor urmeaza sa devina functional din primavara lui 2015 si va reprezenta un pilon fundamental al dezvoltarii identitare a comunitatilor de romi din Europa, mai ales acum cand atat atitudinile anti-rome, cat si discriminarea rasiala capata noi valente si devin instrumente de manipulare politica in mana extremistilor radicali de dreapta, afirma, intr-un interviu acordat AGERPRES, senatorul UNPR Damian Draghici, consilier onorific pe problematica romilor al premierului Victor Ponta.
Saptamana trecuta, reprezentantii ASP Gorj au fost primiti cu ostilitate de romi. ... Mariana Sfichi, directoarea adjuncta a ASP Gorj, a declarat ca aceasta campanie va fi continuata in zona Meteor, unde locuiesc sute de romi.
La Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti sunt libere 80 de locuri la zi (barbati si femei), dintre care trei pentru romi si opt pentru forma de invatamant cu frecventa redusa.
Sedinta in care se prezinta Raportul asupra Strategiei Nationale de imbunatatire a situatiei romilor a fost intrerupta dupa discursul lui Traian Basescu de cativa tineri romi, care i-au imputat presedintelui apelativele la adresa unei jurnaliste,"tiganca imputita" sau "pasarica".
"De la extinderea catre Europa de Est, am descoperit ca exista in Europa 11 milioane de romi, dintre care noua milioane au pasapoarte europene.
In urma cu 4 luni, presedintele sustinea ca s-a facut "o mare greseala" cand s-a schimbat numele tiganilor in romi, provocand o "confuzie" pentru multi cetateni europeni, care nu stiu daca "romii inseamna romani" sau e vorba de o etnie distincta.
"Nu se poate sustine ideea ca vrea Consiliul Europei sau ca vrea altcineva, de vreme ce tari ale Consiliului Europei ii denumesc pe tigani 'tigani', si nu 'romi' si nu cred ca au de gand sa dea o lege prin care sa ii numeasca altfel decat asa cum ii numesc acum", a subliniat el.
Campina sunt 50 locuri (43 barbati, 5 femei, 1 loc pentru etnicii romi si 1 loc pentru alte minoritati). ... Cluj sunt disponibile 50 locuri (43 barbati, 5 femei, 1 loc pentru etnicii romi si 1 loc pentru alte minoritati).
De aceea ma simt obligat sa va reamintesc ca domnul presedinte Basescu are o parere foarte proasta despre romi.
Schengen si romi. ... Nu serveste nimanui sa-i demonizeze nici pe romi, nici tarile din care provin. Este datoria noastra sa-i ajutam pe acesti oameni si sa eliminam macar in parte cauzele frustrarilor si tensiunilor sociale de care sufera cetatenii de etnie roma.
Oficialul roman a sustinut constant faptul ca problema comunitatilor de romi este a tuturor statelor Uniunii Europene si nu a unui singur stat.
Potrivit acesteia, familiile de romi si-au achitat deja jumatate din suma datorata la bugetul local si au dat asigurari ca în perioada urmatoare vor plati si restul sumei.
308 vizitatori si doar 61 de angajati In timp ce Bursa locurilor de munca pentru romi a fost un esec, bursa locurilor de munca pentru elevi si studenti este considerata de reprezentantii AJOFM, un succes.
google-analytics.com