Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (2.83 secunde)
Sinistratii romi cazati intr-o scoala au distrus-o aproape complet. Un satean, intors acasa dupa retragerea apelor, statea in mijlocul curtii, intrebindu-se de ce nu vin autoritatile sa-i adune gainile moarte.
Este o actiune in forta a politistilor la interlopii din Bolintin-Vale, Giurgiu, acolo unde un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit cu pietre de un grup de romi.
Intr-o Uniune Europeana in care drepturile omului sunt considerate valori fundamentale, Romania isi trimite un reprezentant care ar vrea sa-i scoata afara din orase pe romi si care sustine ca dreptul la vot ar trebui acordat doar celor care au minimum opt clase.
Si ce om bun parea!" In ceea ce ii priveste pe romi, se manifesta un fel de acceptare in scarba.
Cine persoane din Lugoj au fost duse la audieri dupa ce astazi, in zorii zilei, un individ s-a infipt intentionat cu masina in poarta unei case.
la ora actuala pe rromi ii uneste discriminarea la care sunt supusi de majoritari peste tot in lume", explica Dan Oprescu, expert in problematica minoritatilor in cadrul Agentiei Nationale pentru Romi (ANR).
Nu conteaza ca erau romi. Erau totusi doi copii! S-au inecat si la noi copii. Ati vazut ce mare de oameni se strange cand e vorba de o tragedie.
Printre familiile de romi perchezitionate se numara si cea a presedintei romilor din Strehaia, Stela Mihai, care a mai fost retinuta si apoi pusa in libertate pentru mai multe fapte de evaziune fiscala.
Mai sunt Mihai Tanasescu, Titus Corlatean, Ioan Mircea Pascu si multe alte nume care formeaza cu totii o echipa de profesionisti.
Atanasiu a precizat ca, pana in 2007, armata romana va fi o armata de profesionisti, cel putin pentru MApN, si ca se va renunta la stagiul militar obligatoriu.
Deputatul Andrian Mihei sustine ca aceste alegeri trebuie organizate cat mai repede, iar persoanele care vor reprezenta Romania in Parlamentul European trebuie sa fie "profesionisti, fara probleme de imagine, necontroversati, care sa reprezinte cu adevarat interesele Romaniei in fata Europei".
"Dorim sa fie o armata care sa faca fata in teatrele de operatiuni de pe tot mapamondul. Nu trebuie sa disipam resurse, o armata de profesionisti trebuie sa fie o armata inzestrata", a spus Frunzaverde.
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Sub conducerea acestora, SPP-ul a fost supus in mod constient unei actiuni concertate de disolutie institutionala, fiind indepartati profesionisti loiali institutiei si atasati totodata valorilor democratiei, si inlocuiti cu incalcarea prevederilor Legii 80/1995, articolul 84, alineatele a si b, cu cadre militare cu un trecut indoielnic si conexiuni in mediul grupurilor de interese nelegitime, provenite din Jandarmerie si Politie, fara experienta si pregatire in domeniul de activitate al SPP.
Sigur este ca opozitia PSD nu va impiedica reprezentantii Aliantei sa purceada la ceea ce au numit "depolitizarea” (mai exact ar fi "depesedizarea”) institutiilor statului, iar promisiunea de a popula locurile ramase libere doar cu "profesionisti” ar trebui sa-i linisteasca pe cei care, scapati acum de grijile guvernarii, sunt preocupati doar de bunul mers al tarii.
Plesa, care a plecat deja la Medgidia si Iscru care va pleca in scurt timp la Constanta, ambii foarte buni profesionisti in munca de politie".
Aceasta este atmosfera pe care liderii judeteni ai Aliantei "Dreptate si Adevar" au instaurat-o in judetul Bistrita - Nasaud, facand pentru aceasta tot ce le sta in putinta, inclusiv discreditarea unor oameni de buna credinta, adevarati profesionisti din cadrul aparatului Consiliului judetean, ai serviciilor deconcentrate, negand tot ce s-a facut bun in judet, aplicand o parafrazare a generalului american Sheridan ,"Singurul pesedist bun, este un pesedist demis".
"Noi nu avem oameni adusi in fata pe ultima suta de metri” In ceea ce priveste oamenii nominalizati de PD Constanta, liberalul a declarat ca despre unii are o parere foarte buna, ca pe altii nu-i cunoaste si ca s-ar bucura sa vada, daca tot este vorba de aspiranti la anumite posturi, profesionisti care au programe bine pregatite, pentru ca in anumite cazuri este vorba despre domenii foarte complicate.
Si suntem interesati si obligati sa contribuim la o astfel de conversatie in cadrul coalitiei si, de ce nu, in dezbatere publica mai larga, impreuna cu mediul de afaceri, impreuna cu patronate, sindicate, cu profesionisti.
• Guvern de profesionisti, alcatuit din parteneri compatibili, in absenta factorului conflictual. • Garantia eliminarii impozitului forfetar. • Garantia cotei unice.
google-analytics.com