Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (2.55 secunde)
Cu acesti specialisti vom executa si utilitatile pentru blocurile ANL, dar si pentru locuintele sociale. De asemenea, tot ei vor lucra si la cele 8 case pentru romi", a precizat edilul din Harsova.
Unii romi au facut cale intoarsa, insa altii, printre care si Nicolita Duduianu, de 25 de ani, Nela Blencoi, de 40 de ani, si Nicolita Firu, de 58 de ani, toate din comuna Breasta, au votat.
Baconschi a spus ca dialogul a fost o placere si l-a determinat ulterior sa le spuna prietenilor ca "despre romi poti sa spui orice, dar nu ca sunt imbecili".
De altfel, publicatia European Voice scria saptamana trecuta ca exista o ingrijorare larg raspandita in UE ca Romania nu-si indeplineste angajamentele asumate la aderare - de a lupta impotriva coruptiei si de a-si reforma justitia - si aceasta este adevarata amenintare la adresa ambitiilor Romaniei de a intra in Schengen, si nu imigrantii romi.
Italianul Mario Borghezio crede ca "toate acestea sunt un pretext, Romania si Bulgaria nu au rezolvat aceasta probleme acasa" si, mai departe, ca "populatia roma trebuie sa respecte legea". "Cetatenii europeni sunt victime ale delictelor lor si nu isi doresc sa ii aiba pe romi vecini".
A treia categorie de acuze au vizat discursul meu fata de minoritatile nationale din Romania, in speta fata de comunitatea maghiara si fata de romi.
Esential pentru Romania este ca institutiile statului sa functioneze la parametri nationali, luand harta tarii se vede de la mare distanta unde politia este toleranta cu grupurile de romi sau de romani.
A fost Romania un stat criminal fata de evrei si romi? Da. Era Regele Mihai seful statului? Am putea zice ca doar simbolic, dar nici macar asta nu e adevarat.
Intrebat daca nu se teme ca, odata ce romanii vor merge in SUA fara vize, am putea asista la imagini cu tabere de nomazi romi, de genul carora pe care le vedem in prezent in Franta, Spania si Italia, presedintele Basescu a spus ca este un risc pe care autoritatile romane trebuie sa si-l asume.
In timpul vizitelor pe care le faceti, va preocupa soarta comunitatilor de romi. Doi ministri francezi au venit recent in Romania pentru a discuta despre acest subiect.
Si de partea franceza si de cea romana s-a insistat pe eforturile de a-i integra mai bine pe romi in respectivele societati, in particular prin scolarizarea copiilor si reintegrarea economica a adultilor.
sa luptam, printr-o cooperare politieneasca si judiciara exemplara, impotriva retelelor care exploateaza romi in Franta si in Europa si trebuie dezvoltate politici de incluziune sociala in Romania si in tarile in care romii doresc sa se integreze, respectand legile", a evidentiat Philippe Gustin.
Un studiu Romani Criss din 2011 arata ca 23% dintre copiii romi in varsta de 6 ani nu vor merge niciodata la scoala.
Dl Brock se referea, in mod evident, la compatriotii nostri romi, care cu instinctul de supravietuire milenar, au mirosit din prima unde se poate trai bine cu eforturi minime.
Aceasta strategie pentru romi reprezinta mai mult decat un simplu plan de actiune, gandit de sus in jos. Este un proiect prin care, alaturi de reprezentanti ai romilor si de autoritatile locale, am incercat sa gasim solutii adaptate la realitatile fiecarei comunitati in parte", afirma Draghici.
Ei si-au riscat libertatea si viata, pentru a salva de la moarte semeni evrei sau romi. Sa ne indreptam gandul si catre ei.
Si o forma de masochism international - uitati-va la noi, avem cel mai mare numar de corupti, uitati-va la noi si premiati-ne, avem cele mai multe prostituate in Occident, avem cele mai tari imagini cu copii de romi pe gropile de gunoi, avem zilnic batai intre clanurile rome.
In ceeace priveste dosarul romilor, la Paris se subliniaza cooperarea bilaterala " inclusiv politieneasca - ce urmareste combaterea retelelor criminale care-i exploateaza pe romi.
Lucram cu colectori români si romi, care fac selectarea direct din pubele si cu care nu reusim sa avem întotdeauna o relatie buna", a explicat Georgeta Toma.Oamenii nu au înca o mentalitate formata cu privire la importanta colectarii selective a deseurilor.
google-analytics.com