Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (3.29 secunde)
Sistemul medical romanesc este departe de a fi unul atractiv pentru tinerii profesionisti, fiind mai degraba incapabil sa creeze conditiile necesare ori sa asigure o recompensa financiara adecvata rezidentilor.
Acesti profesionisti desavarsiti, chemati sa salveze vietile oamenilor, merita sa beneficieze de pensii de serviciu speciale. ... Asadar, nu este vorba despre niciun privilegiu dat medicilor si asistentilor de pe ambulante, ci despre un act de normalitate pentru efortul si implicarea acestor profesionisti.
- Produse inovative, de inalta calitate, concepute pe baza unor cercetari indelungate - Nume de marca (Varilux, Crizal, Airwear, Xperio, Optifog ) care au devenit standarde universale de calitate si inovatie tehnologica - Echipe de profesionisti ce creaza sinergie, punand in valoare cunostinte si aptitudini deseori unice in lume - O organizatie unita si echilibrata, capabila sa va ofere rapid tot sprijinul de care aveti nevoie - Stransa cooperare intre toti cei implicati in industria optica - Un parteneriat strategic cu producatorul american de produse chimice PPG si, de curand, cu firma japoneza Essilor este responsabil de cele mai multe inovatii majore in domeniul lentilelor, realizate in ultima jumatate de secol, atat in domeniul lentilelor progresive, cat si in cel al lentilelor din sticla organica.
Expozanti - Clinici, centre de sanatate, infrumusetare si estetica corporala, cabinete individuale, saloane, edituri, universitati, colegii, asociatii, fundatii, producatori si comercianti, liber profesionisti - cu o oferta foarte generoasa de servicii si produse destinate sanatatii si frumusetii:
Antrenamentele au fost filmate cu o echipa de profesionisti, cu camere ultra performante care se folosesc la filmele artistice, in locatii spectaculoase, cu cea mai buna echipa. ... Echipa care a lucrat la acest proiect este formata din profesionisti cu renume in domeniile lor de activitate:
Perpetuarea sistemului clientelar politic nu aduce altceva decit stagnare sau haos si reteaza pe veci sansa adevaratilor profesionisti de a accede in vreo functie fara sa fie inregimentati pe la vreun partid.
Profesionisti. Atat de profesionisti incat au impresia ca au dreptul sa se traga cu oricine de sireturi si sa emita judecati de valoare despre lucruri care, de fapt, sincer, ii depasesc.
Imaginile cutremuratoare, sau socurile de pe scena politica ajung astfel sa fie diluate de comentarii distorsionate, stangace, penibile ale unor pseudo-specialisti intr-ale toate cele, completate de replici neinspirate, de genul „nu-i asa ca Pamantul este rotund?” ale unor crainici care, pana la urma, nu fac altceva decat sa satisfaca solicitarile unor sefi care au pretentia de profesionisti in materie de media.
Atunci cand social-democratii i-au cerut imperios sa vina in fata Parlamentului cu un guvern restructurat din care sa nu mai faca parte PD si Monica Macovei, Calin Popescu Tariceanu a ezitat sa raspunda direct provocarii, preferand sa negocieze pe dedesubt cu Mircea Geoana si cu Dan Voiculescu pentru a ajunge la o solutie de compromis, care sa nu raspunda neaparat imperativelor momentului.Inabilitatile premierului, complicitatile sale cu oameni de faceri cercetati de justitie, amicitiile sale cu patroni de presa compromisi si flexibilitatile sale politice sunt transformate de sfatuitorii sai profesionisti din defecte in calitati.
Ca suntem amatori in politica si ca devenim profesionisti e bine, dar cand vad ca trupe de amatori iau locul artistilot profesionisti ma induiosez, pentru ca nu le vad un viitor.
Laura Gal) Politistul rutier din Bihor devenit celebru dupa ce a postat pe Facebook selfie-uri in care anunta prezenta radarului in trafic este cosmarul soferilor profesionisti care incearca sa scape de cozile de pe DN1, din Vama Bors, intrand pe drumuri interzise ca sa poata iesi mai repede din tara prin Vama Bors.
Dupa numeroasele acuzatii de frauda aparute dupa alegerile din 28 noiembrie, rromii s-au hotarit sa monitorizeze scrutinul prezidential de duminica.
Mai multi romi din blocul N3, debransat de la curent din cauza datoriilor, au luat ieri cu asalt Primaria Craiova, cerandu-i in gura mare primarului Solomon sa cumpere cladirea cu datorii cu tot si sa convinga Electrica sa dea drumul la curent.
Cel de-al doilea se refera la pretentiile ridicate de organizatie in cazul premierului Calin Popescu Tariceanu, acuzat ca i-a discriminat pe romi atunci cand a mentionat etnia unor cetateni romani din Italia in contextual in care vorbea despre acestia ca infractori.
Astfel, abia intors din Norvegia si intrebat fiind daca va face recurs la decizia Curtii de Apel care a validat avertismentul pe care CNCD i l-a dat pentru afirmatia "tiganca imputita", presedintele Traian Basescu a raspuns ca va face recurs si, pentru a-si justifica pozitia, a facut trimiteri la faptul ca premierul Tariceanu nu a fost si el sanctionat de CNCD pentru niste declaratii referitoare la romi.
Candidatii sunt Dorel Liviu Radu, Ilie Dragoi, Radu Chis, Adrian-Victor Vevera, Ionel Ion Garlasteanu, Ion Georgescu, Constantin Catalin Radu, Florin Cornel Balanescu, Romi Salca Rotaru si Vasile Braun.
Cei 400 de romi, aflati in tabara, l-au primit cu aplauze pe Traian Basescu. Acesta le-a spus ca trebuie sa respecte legea si astfel nu vor mai fi prigoniti de autoritatile italiene.
Prezenta lui la Prefectura Olt s-a produs la aproximativ o luna de la instalarea lui Daniel Sarpe in functia de prefect. Imediat de la investirea sa Sarpe a "decapitat" fosta conducere pastrand numai consilierul pe probleme de romi.
23 si 24 martie, la Roma -vizitarea a doua tabere de romi, intalniri cu reprezentantii diasporei din zona, iar pe 25 martie, la Milano - intalniri cu oficiali, deputati si senatori italieni.
In plus, a avut loc si un concurs de calarie, iar petrecerea are rol de "socializare", avand in vedere ca in Valu locuiesc si romani, si tatari si romi, a mai spus primarul.
google-analytics.com