Cautare

561 de rezultate pentru "profesionisti romi" (3.82 secunde)
59-63, va asteapta cu o echipa de profesionisti gata sa va ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta! ... cu o echipa de 18 profesionisti, bine formati, care vor raspunde cu promptitudine solicitarilor clientilor, zilnic.
Sorin Preda a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania si membru fondator al Asociatiei Scriitorilor Profesionisti din Romania, ASPRO. ... Sorin Preda a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania si membru fondator al Asociatiei Scriitorilor Profesionisti din Romania.
Vlad Craioveanu (o voce inconfundabila - cel care a mai lucrat la Guerilla, Radio 21, VibeFM si, cel mai recent, la Tananana) si Manuel Dinculescu, profesionisti ai radioului, fac parte si ei din echipa SmartFM.
Cu adevarat, intr-un climat, am spune, de normalitate, acest nou numar confirma inteligenta breslei jurnalistilor profesionisti, generatoare de atitudini constructive, din ce in ce mai puternica si vizibil mai solidara.
In ultima vreme, arbitrul care detine ecusonul AIBA european este nelipsit de la galele nationale, fie de amatori, fie de profesionisti, dar a fost solicitat sa oficieze si la competitii internaționale de amatori.
Doua surori gemene, cei mai sexy piloti din NASCAR Le cheama Angela si Amber Cope si sunt piloti profesionisti in faimoasa competitie americana de curse, NASCAR.
Traim intr-o epoca a economiei de piata fara profesionisti. ... Din pacate, sunt profesionisti si pleaca cu agenda goala, fara sa noteze nimic", a spus Cornel Dinu la Sport.ro.
In fata a peste 9.000 spectatori, Bute a suferit prima sa infrangere la profesionisti, in meciul in care isi punea pentru a zecea oara in joc titlul mondial.
"Am fost surprins placut sa descopar in Romania clubul Tac Biliard, un loc pe care il pot numi exclusivist si unde cu siguranta multi profesionisti isi doresc sa ajunga. ... Cred ca aici, sub indrumarea celor doi membrii fondatori, se vor naste noi profesionisti in domeniul snookerului si al biliardului.
La cele doua curse s-au inscris atat amatori, cat si profesionisti. ... profesionisti sau amatori fiind doar unul dintre ele.
Nominalizarile au fost facute pe baza difuzarilor radio si TV, iar castigatorii vor fi desemnati de catre un juriu de peste 30 de profesionisti din domenile muzicale sau conexe muzicii:
Acesta a fost aplaudat la scena deschisa la "BAFTA" si primit foarte bine de catre profesionisti din domeniu! ... "In film joaca atat actori profesionisti cat si oameni normali, sunt mandra de distributia productiei.
Astfel, Shades iti pune la dispozitie o intreaga echipa de profesionisti formata din hair stylisti, cosmeticiene cu experienta, manichiuriste, tehnicieni unghii si maseuri.
Participarea e deschisa catre oricine cu o minima experienta in dans (1-3 Nov) Fusion Dance Competition, un concurs de dans, dedicat dansatorilor profesionisti si semi profesionisti care aspira sa promoveze inovatia si creativitatea in arta dansului.
"In urmatorii sapte ani, programul "Europa creativa" va oferi finantare pentru proiecte transnationale care vor ajuta 250.000 de artisti si profesionisti din domeniul culturii sa isi prezinte realizarile unui public nou, din strainatate.
Acum sa-mi si justific preferinta pentru fotografia alb-negru, evident vorbim de aceea realizata de adevaratii profesionisti. ... Cu siguranta, nu orice subiect se potriveste unei asemenea tehnici deosebit de pretentioase, accesibile, (din punct de vedere al valorii artistice), acum dupa aparitia fotografiei color, doar adevaratilor profesionisti.
BALUL ZIARISTILOR, dupa 69 de ani, invitatia Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania La implinirea unui secol de existenta a U.Z.P.R., am hotarat sa organizam, dupa 69 de ani de la ultima intiativa de acest fel, o intalnire de socializare, de petrecere placuta a timpului impreuna, la un BAL al ZIARISTILOR, precizeaza reprezentantii uniunii intr-un comunicat.
Lansarea proiectului "Redescoperirea dializei peritoneale" intr-un centru medical de excelenta impreuna cu o echipadedicata de profesionisti.
Dani Otil, prezentator TV si blogger, sustine si el proiectul prin care elevii se pot forma ca profesionisti in meseria de comerciant-vanzator.
Dezvoltarea continua a sectorului de IT&C in Romania si extinderea activitatii firmelor autohtone si straine din domeniu au creat o presiune deosebita asupra pietei fortei de munca, angajatorii confruntandu-se adeseori cu dificultati in gasirea unor candidati profesionisti.
google-analytics.com