Cautare

560 de rezultate pentru "profesionisti romi" (2.74 secunde)
Prefectul si-a manifestat convingerea ca cei trei inspectori isi vor face datoria ca niste profesionisti ce sunt, cu toate ca este cunoscuta opinia acestuia referitor la propunerea facuta de catre PD, si anume ca Dima Zainea nu este cel mai potrivit pentru functia de inspector general.
Am ajuns sa batem campii cu totii, pe la televiziuni, despre poldere si diguri, ca si cand rolul presei si al decidentilor politici ar fi sa isi dea cu parerea despre subiecte de specialitate, fara sa se incerce punerea la aceeasi masa a unor profesionisti (ingineri, hidrologi, meteorologi, specialisti ai administratiei locale, constructori etc) pentru a crea planuri de dezvoltare durabila.
Un alt mod de guvernare, cu noi standarde, cu noi principii morale, cu mai putina politizare si mai mult accent pe profesionisti;
Asa cum ii orice breasla sunt si oameni cu reputatie, sunt si oameni profesionisti, exista si exemplele contrare, dar noi nu despre ele vorbim acum.
Initiativa in sprijinul artistilor In acelasi timp, Funar a anuntat ca PRM va depune o initiativa legislativa care prevede marirea indemnizatiilor lunare pentru artistii liber-profesionisti.
Magistratii trebuie sa devina profesionisti In opinia presedintelui, mai este nevoie de profesionalizarea corpului de magistrati. “Acum, ei se intalnesc cu situatii pe care nu le-au avut niciodata in regimul trecut, cum ar fi spalarea de bani sau evaziunea fiscala“, a explicat seful statului.
Spre deosebire de Cinteza - care a sustinut ca reforma in sanatate este gata sa ia startul, Diacon l-a anuntat pe Basescu ca trebuie sa-si ia gandul de la proptirea in fruntea vamilor a unor profesionisti adevarati deoarece „birocratia din sistem nu permite schimbarea sefilor si ocuparea posturilor prin concurs” (cat de bine ii va cadea lui Basescu diagnosticul pus de seful Autoritatii Nationale Vamale, este usor de banuit).
„Imi doresc ca reprezentantii administratiei publice locale din PNL sa formeze un corp de profesionisti, care sa cunoasca bine cadrul legislativ si care sa stie sa se adreseze cetatenilor“, a declarat Tariceanu.
Prin urmare constructiile au inceput sa dea semne de slabiciune, tot mai multe firme apar, fara profesionisti in domeniu, si fac ravagii.
Comunicatul Clubului Roman de Presa mai aminteste si alte reactii anterioare relative la acest proiect de lege, mentionand ca "Federatia Sindicatelor Jurnalistilor si Tipografilor din Romania, FSJTR, il declara pe ministrul Pascu 'persona non grata', considerandu-l dusmanul presei" si ca, "intr-o scrisoare deschisa adresata sefului statului, Uniunea Ziaristilor Profesionisti cere presedintelui Ion Iliescu, in numele celor 2500 de gazetari din Uniune, sa nu promulge legea privind dreptul la replica".
Carlescu (25 de ani), 8 victorii la profesionisti (5 prin KO), 4 infrangeri si un egal, isi va incrucisa manusile cu o sportiva argentiniana, Carolina Raquel Duer, care are 11 victorii (4 prin KO) si 3 esecuri.
Potrivit unui comunicat al MapN, toti militarii care actioneaza in zona sunt militari profesionisti, avand experienta in teatre de operatii internationale.
Federatia Romana de Atletism isi va desfasura campionatele nationale de semimaraton si maraton iar atletii profesionisti romani si internationali vor alerga alaturi de cei peste 30.000 de alergatori amatori din 70 de tari.
Tot pentru copii se vor organiza un minicircuit de Formula 1, sub forma de competitie cu premii si jocuri interactive sustinute de actori profesionisti.
"M-am simtit minunat aseara, a fost o petrecere minutios organizata de o echipa de profesionisti. Ii felicit pe Adina Gheorghe, Amir Dobos si pe toti colegii lor care au pus umarul la cel mai cool party al sezonului si le multumesc pentru o seara plina de fun.
A devenit rapid prima perie de curatare recomandata de dermatologi, esteticieni si profesionisti recunoscuti, datorita puterii sale si a transformarilor aduse industriei de ingrijire a pielii.
Grila de programe include emisiuni variate, realizate de profesionisti cu experienta de radio â€" Andy Stanescu, Liviu Zamora, Marcel Platon, Monica Apostol, Andreea (A.G.) Billig.
Dar aveam nevoie de niste profesionisti cu care sa colaborez pentru executie si, la recomandarea unor cunostinte, am apelat la un mic atelier.
06.01.2017 Desmond Miles descopera stravechea linie de asasini profesionisti din care se trage dupa ce este rapit de o organizatie ale carei origini tin de societatea secreta, Cavalerii Templieri, si care il trimite inapoi in timp pentru a recupera o seama de artefacte cu importanta valoare istorica.
Liliana Turoiu este designer vestimentar, lector universitar doctor in cadrul Universitatii Nationale de Arte Bucuresti, artist si femeie de afaceri, potrivit descrierii de pe site-ul personal. Este membru al Uniunii Artistilor Plastici Profesionisti din Romania si presedinte si membru fondator al Fundatiei Altum Studio Design.
google-analytics.com