Cautare

1268 de rezultate pentru "online 24life ro" (8.11 secunde)
Moshemordechai.ro: ... Pe urma a devenit "intalnirea presedintelui cu sustinatorii sai din online" - ceea ce deja era alt tutun, alta aroma, alta tuse. ... Dar Obama nu e blogger, nici sustinator online de-al celui fara de pereche, asa ca nu insistam pe chestia asta.
In decembrie, au fost consemnate 10.800 de tranzactii de plata in sistemul 3D Secure si un volum de vanzari online de peste 2,1 milioane de dolari, potrivit No-cash.
Proiectul de act normativ de organizare si functionare a jocurilor de noroc, initiat de Ministerul Finantelor, interzice jocurile de noroc online.
Prima o reprezinta completarea online a bazei de date existente pe portalul Inspectiei Muncii dupa obtinerea parolei de la ITM. Pentru obtinerea parolei angajatorul trebuie sa depuna la ITM, Camera 202, o cerere conform modelului afisat pe pagina www.itmgalati.ro.
Romanii plecati la munca in strainatate isi cauta online job-uri in Romania, dupa ce si-au "facut plinul" muncind din greu pentru occidentali.
Firmele mijlocii si mici din inca zece judete, printre care si Bihorul, vor avea posibilitatea sa depuna declaratiile fiscale online, potrivit unui proiect de ordin elaborat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).
In vederea depunerii declaratiilor fiscale online prin mijloace electronice de transmitere la distanta, acestea pot fi semnate si de persoane care detin certificate digitale calificate, eliberate de furnizorii de servicii de certificare, acreditati in conditiile Legii nr.
De asemenea, furnizorul va pune la dispozitia elevilor care beneficiaza de program, precum si cadrelor didactice si parintilor acestora, un mediu educational colaborativ online, prin intermediul unui portal.
Impozitul pe veniturile persoanelor fizice autorizate va putea fi platit online, cu cardurile bancare, de la 1 octombrie, urmand ca sistemul sa fie aplicat si in cazul companiilor pana la finele anului, a declarat presedintele Agentiei de Administrare Fiscala, Daniel Chitoiu.
Comisia de cultura a Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi, un raport de respingere pentru initiativa deputatului PDL Silviu Prigoana privind trecerea presei scrise si online sub incidenta Consiliului National al Audiovizualului.
Romanii vor cheltui peste 40.000 de euro pentru comenzile online de flori pentru Valentine‘s Day, cresterea fata de o perioada normala a anului fiind de 50%.
primadona de pe scena mass-mediei online", din care puteti citi in continuare prima parte. ... Cofondatoarea site-ului informativ de mare succes, The Huffington Post, si-a vandut publicatia gigantului online AOL pentru 315 milioane de dolari, asigurandu-si o pozitie importanta in cadrul companiei AOL.
Ziarul Gandul adopta un nou model de business si, din 8 aprilie, ofera cititorilor o experienta digitala completa - online, pe iPad si pe mobil, devenind un produs media exclusiv digital. ... online, pe iPad si pe mobil.
Detalii suplimentare si regulamentul oficial al concursului sunt disponibile pe www.millenniumbank.ro, pe site-ul concursului, www.primul-e-cont.ro, precum si pe Facebook.
csr-romania.ro informeaza: ... Pentru aceasta am consultat siteurile www.csr-romania.ro si www.responsabilitatesociala.ro si am inclus in lista 57 de companii.
Subsistemul de plati online este integrat cu serviciile oferite in cadrul Sistemului National Electronic de Plata Online a Taxelor si Impozitelor (www.ghiseul.ro).
Reduceri minuscule sau chiar fictive, scumpiri accelerate cu cateva zile inainte de Black Friday, ca sa fie loc de "discounturi", mai apoi, site-uri blocate si comenzi neonorate din cauza stocului redus, sunt in topul criticilor aduse de clienti, scrie evz.ro.
Portofoliul publicatiilor online al Burda Media Bucuresti si al Burda Romania se dezvolta incepand cu data de 1 iulie sub conducerea lui Sebastian Cochinescu din pozitia de Chief Digital Officer. ... Cu o audienta care atinge peste o treime din publicul tinta online - Burda detine brand-uri puternice precum:
Numarul tranzactiilor procesate online cu cardul de Black Friday 2014 va creste cu peste 50% fata de media anuala, iar suma medie procesata online cu cardul pentru cumparaturile online din Vinerea Neagra” se va dubla, potrivit estimarilor NETOPIA mobilPay.
S-a ocupat un pic si de PR - not my thing, dar se pare ca abilitatile sale de a aduce oamenii laolalta sunt apreciate, un pic de vazarea de pantofi la Humanic, un pic de jurnalism turistic in online.
google-analytics.com