Cautare

1334 de rezultate pentru "online+24life+ro" (3.49 secunde)
Desi au la dispozitie varianta de a-si depune declaratiile online, bihorenii prefera sa stea la coada. Dovada faptul ca, din luna septembrie a anului trecut, de cand li s-a pus la dispozitie serviciul "Depunere declaratii online", cei care au ales aceasta varianta nu ating nici 1%.
Incepand de azi, 2 Decembrie 2009, www.astraonline.ro este adresa la care clientii din Romania, persoane fizice sau juridice, pot incheia online polite de asigurare emise de Astra Asigurari.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Anul acesta, piata romaneasca de comert online a fost marcata de consolidari puternice, iar valoarea totala s-a ridicat la 225 milioane de euro, in crestere cu 12,5% fata de anul trecut, cand estimarile au situat piata la 200 milioane de euro.
Un comunicat de presa de la www.iab.net arata ca incasarile din publicitatea online sunt in crestere puternica fata de anul trecut, inregistrandu-se un record in primul trimestru al 2005, in acest trimestru fiind cele mai mari volume de publicitate din ultimele 9 trimestre consecutive.
Reprezentantii Asociatiei de Plati Electronice din Romania (APERO) sustin ca, in perioada sarbatorilor de Paste, vanzarile online pot creste cu pana la 50%.
Site-urile de memoriale online, o afacere prin care memoria celor decedati este onorata contra cost, au aparut acum si pe piata din Romania, cu tot scenariul necesar, mergand de la lumanari si flori virtuale pana la discounturi si promotii.
Mai mult de 65 la suta dintre utilizatorii de Internet s-au declarat influentati de publicitatea online si dau mai departe mesaje legate de brand, produs sau serviciu, este concluzia studiului "Voice of Internet User" (VIU), realizat de Asociatia IAB ROMANIA si eResearch Corp, in perioada iunie-iulie 2010.
WebKino.ro: prima platforma online cu filme romanesti lansate simultan cu premiera la cinema. WEBKINO.RO, prima platforma online pe care spectatorii vor putea viziona filme romanesti concomitent cu premiera lor in cinematografe, se pregateste de lansare.
eMAG lanseaza primul complex comercial online din Romania. Retailerul online eMag a lansat un serviciu pentru alte companii, prin intermediul caruia acestea pot sa isi comercializeze produsele direct pe site-ul celui mai mare magazin online local.
Samsung Charm este disponibil in trei culori, auriu, negru si roz quartz, si poate fi achizitionat din magazinele Orange si online pe www.orange.ro/magazin-online/accesorii la pretul de 29 euro cu TVA inclus, cel mai mic pret de pe piata.
Aceasta editie aduce in fata participantilor multi speakeri recunoscuti, care vor discuta despre modul in care au reusit sa iasa din tipare si sa devina extraordinarii online-ului. ... Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation si Online Communication.
Check-list pentru validarea informatiilor din online - Verficarea URL-ului sursei - Ajuta la evaluarea credibilitatii sursei - Verificarea adresei sponsorilor catre care trimit eventualele materiale publicitare - Ofera indicii despre interesul din spatele articolului - Frecventa postarii articolelor - Releva daca site-ul respectiv are o activitate sustinuta sau sporadica - Identificarea sursei primare - Releva veridicitatea sursei - Cercetarea mediului online pentru identificarea utilizatorilor care posteaza sau acceseaza sursa - Autorul - Unde lucreaza?
BRomania este cunoscut publicului din Romania datorita vine-urilor, sketchurilor, show-urilor de stand up sold out in toata tara, show-ului de la Sala Palatului din primavara aceestui an (cu peste 3500 de spectatori), un comediant sustinut de vedetele din Romania care i-au fost personaje in video-urile postate pe online.
b365.ro: ... Asigura achizitii de carti din domenii diverse Anticariatul online cumpara carti noi si vechi din orice domeniu. ... Nu in ultimul rand, romanele de orice natura si cartea veche tiparita inainte de 1940 fac obiectul achizitiilor realizate de anticariatul online.
Simona Tivadar despre importanta unei alimentatii sanatoase si au gatit sub indrumarea celebrului chef Horia Virlan cateva dintre retetele delicioase, disponibile online pe site-ul http://www.accu-chek.ro/webtool/recipebox.html Accu-Chek pune la dispozitia persoanelor cu diabet, si nu numai, un instrument online, cu ajutorul caruia oricine isi poate planifica mesele zilnice tinand cont de valorile nutritionale.
Organizatorul concursului cu premii Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 este S.C. ... In Concursul de desene Carrefour Online Paste 2015 pot fi inscrise doar plansele copiilor care sunt elevi in clasele 0-VIII.
www.rochii-online.ro informeaza: Moda rochiilor online pentru revelionul 2016 Rochii ieftine online, de zi, de ocazie, de seara, de vara. ... Aceasta categorie este in fapt si cea mai prezenta in mediul online, adica pe site-urilor marilor magazine online ce comercializeaza rochii.
Fara a nega utilitatea instrumentelor online care pot facilita comunicarea si schimbul de informatii, intr-o scurta analiza, semnalam totusi riscul ca fara echilibru toate acestea ne pot distrage de la lucruri esentiale, de la rostul nostru identitar.
Fericit (67%), mai dispus sa rad toata ziua (33%), mai puternic, mai increzator (61%) - acestea sunt concluziile unui sondaj Sentimente.ro, cel mai mare site de dating din Romania. ... Pentru a verifica rezultatele sondajului online, Sentimente.ro a facut un experiment in offline.
google-analytics.com