Cautare

1490 de rezultate pentru "nr de telefon deranjamente romtelecom zalau" (2.66 secunde)
"Saptamana viitoare, in sedinta de Guvern, va fi un capitol special despre bolile rare, care sunt un element de noutate. ... Acesta a vizitat astazi Centrul de boli rare NoRo de la Zalau si s-a aratat extem de incantat de cum arata acesta.
Lucrez de 25 de ani in pediatrie, cu experienta in hematooncologia pediatrica si ingrijirile paliative la adulti si copii, iar de 18 ani lucrez in reteaua de medicina scolara din Targ Mures.
Mathe Laszlo, nascut la Zalau, inventat un sistem revolutionar, care iti permite sa construiesti, in DOAR 6 ZILE, o casa perfect izolata.
Copila de 12 ani care a murit la Zalau, dupa ce a cazut dintr-un microbuz, a fost pusa in pericol din prima secunda. ... Echipajul SMURD a gasit o pacienta, o fetita de 12 ani, in stop cardio-respirator.
Jurnalista Alexandra Manaila a publicat pe pagina sa de facebook o scurta notita pe care o reproduc in continuare:
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
FARCAS) In noaptea de 8 spre 9 Iulie 1996, plutonierul de politie Marian Mancu si paznicul voluntar Maricel Rusu isi faceau rondul prin satul Certesti, judetul Galati. ... Locuinta sa era intr-un bloculet cu un etaj, aflat pe partea cealalta a soselei asfaltate fata de postul de politie.
Electrica Transilvania Nord - Societatea de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Oradea vine in intampinarea clientilor sai, pentru a-i determina pe acestia sa capete incredere in serviciile furnizate.
Intalnirea a avut drept obiect contractul incheiat de SC Astral Telecom SA cu consumatorii, operator pe care UPC Romania l-a preluat.
Electrica Galati are de recuperat de la rau-platnici suma de 14,8 de milioane de lei, din care 600 de mii de lei de la CFR, a declarat directorul general al societatii, Iulian Arama.
Merita dintr-un singur motiv, pentru ca meseria asta nu poate fi facuta decat daca esti pasionat de ea. Fiind pasionat de ea, poti sa-ti permiti si niste deranjamente fiziologice, la un moment dat.
Continuam cu al doilea episod al returnarilor ilegale de TVA obtinute de la DGFP Dolj de Mitel Munteanu si oamenii sai, fapte pentru care a fost pus sub acuzare si trimis in judecata de procurorii doljeni.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Statul va lista la Bursa de Valori Bucuresti un pachet de 10% din actiunile SNP Petrom, operatiune pentru care a obtinut acordul OMV, si intentioneaza sa introduca pe piata de capital pachete semnificative de actiuni la RomTelecom, BCR si CEC, a declarat ieri ministrul de stat Adriean Videanu.
Incendiile provocate de satenii iresponsabili, in actiunile lor de igienizare a pasunilor, au provocat daune serioase comunicatiilor telefonice din judet. Conform unui comunicat de presa semnat de directorul operatiuni judetene a Romtelecom, ing.
Lucrarile de renovare au inceput acum zece ani si au costat operatorul national de telefonie fixa RomTelecom 8 milioane de euro, potrivit directorului tehnic al companiei, Silviu Vasile Cazacu.
Operatorii au peste zece milioane de clienti. ... Termenul avansat de oficialitati pentru privatizarea Cosmorom se apropie de sfirsit. ... Se spune ca exista citeva firme din strainatate interesate de preluarea acestui operator care nu a avut puterea de a se impune.
Statul va vinde pachetul de actiuni pe care il mai detine la RomTelecom, reprezentand 45,99% din capitalul companiei, prin intermediul unei oferte publice initiale pe piata externa adresata investitorilor institutionali, operatiune acompaniata de listarea la Bursa internationala, dar si la Bursa de Valori Bucuresti.
Cel de-al treilea operator GSM din Romania, Cosmorom, s-a relansat ieri pe piata. Reprezentantii CosmOTE (Grecia), principalul actionar al operatorului de telefonie mobila, au declarat ca spera ca pana in 2007 sa acopere 30-35% din piata romaneasca.
google-analytics.com