Cautare

61636 de rezultate pentru "notele la examenul de suplinire din 6 august 2010 din jud caras severin" (7.32 secunde)
Capitan la Juventus Bucuresti in prima parte a campionatului, Alex Zaharia a atras atentia mai multor cluburi prin evolutiile sale, insa, in cele din urma, Gaz Metan Severin a avut sorti de izbanda in privinta transferului, inregistrarea contractului la FRF urmand sa se faca zilele acestea.
"Cresterea economica de 1,7-1,8% inregistrata anul trecut este insuficienta pentru a putea spune ca Romania a scapat de problemele financiare si nu justifica lauda guvernului fata de populatie, pentru ca s-a realizat cu instrumente si politici economice incorecte, care, in mod paradoxal, au dus la scaderea nivelului de trai al populatiei", a declarat Cosea.
"Cresterea economica de 1,7-1,8% inregistrata anul trecut este insuficienta pentru a putea spune ca Romania a scapat de problemele financiare si nu justifica lauda guvernului fata de populatie, pentru ca s-a realizat cu instrumente si politici economice incorecte, care, in mod paradoxal, au dus la scaderea nivelului de trai al populatiei", a declarat Cosea.
Eurodeputatul Adrian Severin s-a autosuspendat, luni, din functia de vicepresedinte al BPN, pana la clarificarea situatiei din Parlamentul European, informeaza Realitatea TV. ... Liderul eurodeputatilor PSD Adrian Severin s-a autosuspendat din functia de vicepresedinte al PSD.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric. Ieri, la Spitalul de Psihiatrie, in fata singurului medic din Galati care avea posibilitatea emiterii avizului, nervii actualilor si viitorilor dacali au cedat.
Majoritatea prefectilor raman in functii dupa ce au sustinut examenul de atestare pe post. Ei au inceput sa-si dea demisiile din partidele care i-au promovat in aceste functii. Examenul are loc pe parcursul a doua zile, la sediul Institutului National de Administratie (INA), prima runda avand loc marti.
Primarul comunei gorjene Turburea, Ion Barca, a castigat un nou mandat, dar a ratat examenul de bacalaureat. Ion Barca, primarul din Turburea, se numara si el printre edilii care au castigat mandate noi la primariile din judetul Gorj.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud. Magazinul din Targu Bujor, Jud. Galati, se afla la parterul unei foste cladiri Romtelecom, pe Str.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi prima parte Cine pierde si cine castiga din Alianta PSD-PNL?
Severin a demisionat din PSD. Europarlamentarul Adrian Severin si-a depus, luni, demisia din PSD, inaintea sedintei Biroului Executiv al organizatiei PSD Bucuresti, in care urma sa se analizeze solicitarea formulata de conducerea partidului privind excluderea sa din formatiunea social-democrata.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. Citeste aici totul despre razboiul pesedisto-pesedist, despre candidatura lui Mitrea si atacul lui Iliescu la "marginasii" Rus-Dancu'.
Liderul socialistilor europeni, Martin Schultz, ii va cere demisia lui Adrian Severin din functia de europarlamentar, iar daca acesta va refuza, va incepe o procedura de excludere din grupul parlamentar S&D, a declarat Armin Machmer, purtatorul de cuvant al lui Schultz.
AmosNews publica articolul lui Octavian Andronic "Suisurile si coborasul lui Severin", pe care il puteti citi in continuare. ... Uitati, cazul Severin "Bursucul veninos" era pana mai ieri, unul dintre cei mai seriosi si mai competenti politicieni romani. Lipsit de charisma, el si-a construit cariera politica prin perseverenta.
Ministrul Turismului, Elena Udrea, a fost primita cu huiduieli la a XIII-a editie a Festivalului de Jazz de la Garana, din judetul Caras-Severin. Udrea a avut, sambata, intalniri cu autoritatile locale din Caras-Severin si cu operatorii de turism din zona.
Seful campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat astazi ca PSD va cere refacerea alegerilor locale din Caras-Severin si Mehedinti in situatia in care se va constata ca intradevar pe buletinele de vot nu era trecuta si sigla PSD-ului.
De vineri pana duminica va asteptam la o noua editie Piata Taraneasca si Mester(Esti)! in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din Sos. ... Vor fi prezenti producatori din toate zonele tarii, mesteri si artizani, negustori si anticari.
Liberalii din structurile de conducere ale judetului Caras Severin au declansat un razboi al orgoliilor.
Berbecii primesc un ajutor din partea astrelor: planeta Iubirii ajunge chiar in sectorul Iubirii din astrograma lor. Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor. ... Taurii sunt apreciati la serviciu si se pot astepta la o promovare.
Pornind de la cazul Adrian Nastase Vicepresedintele PNL, Sorin Frunzaverde, a criticat sambata, la Resita, cu ocazia constituirii noului Consiliu Judetean Caras-Severin, al carui presedinte a fost ales, activitatatea unor institutii ale statului, pornind de la cazul Adrian Nastase.
google-analytics.com