Cautare

8242 de rezultate pentru "mircea zepa accident rutier 2010" (2.69 secunde)
Desi nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, poluarea fonica rezultata din traficul rutier desfasurat mai ales pe principalele strazi din oras si, in special, la orele de varf, lucru evidentiat si din masuratorile efectuate recent de Agentia de Protectie a Mediului Galati, municipiul nu este unul zgomotos, a declarat Dumitru Nicolae.
Eliminarea rovinietei sau includerea valorii acesteia in pretul motorinei ar dezavantaja transportatorii feroviari si ar mari diferenta dintre tarifele de utilizare a infrastructurii platite de operatorii feroviari si cei rutieri, in defavoarea primilor, sustine Asociatia Industriei Feroviare (AIF).Operatorii feroviari subventioneaza deja, indirect, sistemul de transport rutier, prin accizele aplicate motorinei consumate in tractiunea locomotivelor Diesel, accize care sunt directionate spre intretinerea si modernizarea infrastructurii rutiere si nu catre cea feroviara, arata AIF intr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Transporturilor, Ludovic Orban.Totodata, asociatia sustine ca diferentele de tarife ale taxei de utilizare a infrastructurii rutiere si feroviare sunt foarte mari, intr-un raport aproximativ de 1/4 in favoarea celui rutier, iar aceasta diferenta de taxare se reflecta si in tarifele practicate de operatorii feroviari si rutieri.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Guvernul cauta solutii pentru infrastructura fabricii Ford Craiova Guvernul Ponta cauta solutii pentru dezvoltarea infrastructurii de transport rutier, feroviar si fluvial a fabricii Ford de la Craiova.
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. ... Guvernul Victor Ponta a fost foarte receptiv, motiv pentru care drumul rapid figureaza acum in strategia europeana de transport rutier.
Se foloseste o aditivare cu ciment special rutier, dupa care se asterne un strat de impermeabilizare pe baza de bitum si un asfalt cu o grosime de pana la 3 cm ca strat final.
Astfel, se ia in calcul constructia unui pasaj rutier supraterancare ar lega Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti de Strada Godeanu, iar la nivelul solului se va realiza legatura Bucurestii Noi - Sos. ... In zona nodului rutier, se prevede amenajarea unor spatii destinate pietonilor si biciclistilor, in legatura cu zona lacurilor.
In Piata Constitutiei va avea loc evenimentul TRADITII SI FLORI DE SARBATORI Se va restrictiona traficul rutier pe bd. ... Pentru buna desfasurare a evenimentului, precum si pentru siguranta participantilor, in perioadele 07-09 aprilie si 14-17 aprilie 2017, intre orele 17.30-22.30, se va restrictiona traficul rutier pe bd.
Aceasta monitorizare a fost efectuata in scopul evidentierii disfunctionalitatilor care se produc in desfasurarea traficului rutier, pentru a lua, in consecinta, masurile specifice ce se impun. ... Vazut de sus, traficul rutier pare mai ordonat decat observat de la nivelul carosabilului.
Ca urmare a evenimentelor prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei, traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe bulevarde din Capitala. ... Totodata, va fi restrictionat temporar traficul rutier pe Str.
Codul Rutier se va mofica din 19 ianuarie 2013. ... Noul Cod Rutier reglementeaza și circulatia pe biciclete. Astfel, pot fi sanctionati cu amenzi din clasa a III-a de sanctiuni (de la 6 la 8 puncte-amenda) și " nerespectarea normelor privind circulatia bicicletelor".
Un proiect de lege care a plecat de la Camera Deputatilor spre Senat propune o modificare a Codului Rutier care ar putea fi o veste buna pentru toti soferii din Romania.
Pasajul rutier, aproape gata. ... Pasajul rutier este aproape gata.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Potrivit Codului Rutier, amenzile contraventionale se stabilesc in functie de numarul punctelor-amenda aplicate, iar valoarea unui punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin Hotarare a Guvernului .In ceea ce priveste faptele care reprezinta contraventii acestea vor fi reanalizate anul viitor cu ocazia discutiilor privind noul Cod Rutier.
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Adevarul informeaza:Filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu "Adevarul" a reconstituit filmul accidentului in care a fost implicat Mircea Lucescu, antrenorul echipei de fotbal Sahtior Donetk.
google-analytics.com