Cautare

8735 de rezultate pentru "martis biatrice blonda supersexy avocat cu decolteul la vedere" (3.00 secunde)
Pisica spalata de o blonda Doua blonde la taclale. ... La care cealalta intreaba: ... La care prima blonda raspunde: ... Nevasta face dragoste cu prietenul sotului Sotul se intoarce dintr-o calatorie, deschide usa la dormitor, iar acolo prietenul lui si sotia fac dragoste.
Si presa (scrisa indeosebi) a incheiat luna de miere cu noua putere instalata in Romania.
A zis omul ce a avut de zis cand a auzit varianta lui Basescu, cea care facea referire la posibilul premier Stolojan.
Geoana - ex-ministrul de Externe care nu a reusit decat performanta de a arata bine, din cand in cand pe "sticla” si nimic mai mult, dar care a reusit performanta (mai impins de la spate, mai ajutat, mai dintr-un joc de interese) de a ajunge presedintele PSD - ei bine, acest Geoana s-a lansat in declaratii despre soarta celor trei jurnalisti romani prizonieri in Irak.
Geoana - ex-ministrul de Externe care nu a reusit decat performanta de a arata bine, din cand in cand pe "sticla” si nimic mai mult, dar care a reusit performanta (mai impins de la spate, mai ajutat, mai dintr-un joc de interese) de a ajunge presedintele PSD - ei bine, acest Geoana s-a lansat in declaratii despre soarta celor trei jurnalisti romani prizonieri in Irak.
Se integreaza atat de minunat si de ravasitor incat nici nu ai spune ca de fapt este blonda travestita in bruneta.
Cand tocmai se relaxau, crezand ca au scapat de blonda de la Cotroceni, guvernantii s-au trezit loviti sub centura.
La barbati, partide si putere. ... Iar liberalii, citind asemenea randuri, cu siguranta ca au inceput sa-si caute, cu furculita, beregata. ... blonda Elena e mai presus decat protocolul Aliantei PD-PNL, e cea mai tare...
Episodul cu biletelul aparut brusc in memoria Elenei Udrea a adus dezbaterea politica in Romania la unul dintre cele mai joase niveluri atinse vreodata. Suntem prin smarcuri, prin maidanele patriei de la marginea oraselor, prin mahalale si santuri.
De la blonda care si-a luat bila neagra in emisiunea 100% ni se trage. Traim intr-o tara de oameni care, odata ajunsi la putere, spun ca sunt perfect sanatosi la minte, dar care se comporta mai rau ca sarmanii abandonati de familii in sanatoriile de glumeti.
Cu un Ion Popescu pe post de lider judetean - probabil a contat mult faptul ca este avocat si deci stie sa-si sustina cauza in fata forurilor superioare de partid -, a fost intocmita lista Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta.
Vizita presedintelui Traian Basescu la Chisinau indreptateste citeva comentarii.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Societatea comerciala RAFO SA Onesti ne-a trimis un drept la replica ca urmare a articolului "Rafo se apropie cu pasi repezi de faliment", publicat in numarul din 24/11/2005.
• 8 ian 2005 - Presedintele Traian Basescu declara ca abordarile de politica externa care sa consolideze pozitia Romaniei in structurile din care face parte, tinand cont de rolul sau strategic la Marea Neagra, vor constitui o prioritate a noii administratii de la Bucuresti.
Desi unii dintre candidatii eligibili ar putea renunta la mandat in favoarea urmatorilor pe lista, calculul arata ca lista finala a politicienilor care ne vor reprezenta in Parlamentul European este urmatoarea: ... Avocat 29. ... Avocat 34.
Desi nu avem probe care sa demonstreze cu certitudine ca presedintele Traian Basescu l-a carpit cu o palma pe un avocat, la Neptun, cert este ca nimeni din societatea romaneasca nu s-a gandit ca seful statului chiar nu ar fi in stare de o astfel de iesire nervoasa, atrage atentia analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics.
De data aceasta, patronul Stelei le-a cerut judecatorilor, printr-o cerere depusa de noul sau avocat, Pavel Abraham, sa fie lasat sa mearga acasa de ziua lui. ... Chiar daca la prima vedere motivul pare unul destul de pueril, surse juridice spun ca anual se aproba mii de astfel de cereri.
Ponta despre dosarul de la DNA:
Referendumul prin care romanii au decis sambata, 19 mai a.c., soarta lui Traian Basescu nu reprezinta victoria nici uneia dintre parti si nici incheierea razboiului dintre presedinte si partidele parlamentare, cu exceptia PD si a PLD.
google-analytics.com