Cautare

814 de rezultate pentru "mall+promenada+in+strai+de+sarbatoare" (2.97 secunde)
Google a marchat si in acest an ziua de Halloween, sarbatorita pe 31 octombrie, printr-un doodle interactiv special in care o vrajitoare combina diverse ingrediente - oase, mere, otravuri sau capete de mort - pentru a crea potiuni.
Una dintre cele mai iubite sarbatori ale americanilor, Halloween, este celebrata de Google printr-un Doodle animat, prin care le propune internautilor sa participe la Campionatul Mondial al Bomboanelor de Halloween 2015.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. ... Circovii de Vara;
Cele trei Uniri ale romanilor Mihai Viteazul a realizat in 1600 unirea tuturor romanilor sub o singura autoritate Mihai Viteazul a trecut muntii Carpati la 4/14 octombrie 1599, in fruntea primului corp al armatei sale, prin zona Buzau - Brasov.
ZIARUL DE IASI: ... Cea mai mare parte a elitei romanesti s-a angajat in acest proiect national major. O elita scolita in marile capitale occidentale. ... Ei se legau impreuna la cea mai iute vedere ca niste frati buni ce s-ar intalni dupa multi ani de despartire;
"18 decembrie - Tripla sarbatoare care celebreaza toleranta si multiculturalitatea: Ziua Internationala a Minoritatilor, Ziua Minoritatilor Nationale din Romania si Ziua Internationala a Migrantilor", pe care o puteti citi in continuare.
sarbatoare a statului sau a societatii? ... Horatiu Pepine) Ce lipseste zilei de 1 Decembrie? Este o serbare prea noua si care a avut si nenorocul sa fie instituita intr-o perioada de saracie, in care o fanfara militara parea o culme a spiritului festiv.
Adevarul de Calarasi informeaza: Ziua Marinei, cea mai asteptata sarbatoare a verii pe malul Borcei. ... Ionela Stanila) Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, incepe marti, 15 august, pe malul Borcei.
Adevarul de Calarasi informeaza: Ziua Marinei, cea mai asteptata sarbatoare a verii pe malul Borcei. ... Ionela Stanila) Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, incepe marti, 15 august, pe malul Borcei.
Ziua Sfantului Andrei, ocrotitorul Romaniei, celebrata de crestini Credinciosii il praznuiesc, joi, pe Sfantul Apostol Andrei, ocrotitorul Romaniei. ... Originari din Betsaida, localitate situata pe malul Lacului Genezaret, ei aveau o casa in Capernaum si erau pescari.
Incepand cu noaptea invierii si in urmatoarele 40 de zile (pana la Rusalii), oamenii se saluta cu cuvintele: ... Pastele este cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii, care a dat omenirii speranta mantuirii si a vietii vesnice, prin sacrificiul lui Iisus Cristos.
Dar, pentru ca totusi traim intr-o Romanie agitata, televiziunea in cauza nu a reusit nici sa pastreze linistea, nici sa-si duca demersul pe culmi inalte, atata timp cat la mijlocul ideii promovate "de dragul sarbatorii" a fost dictata de ratiuni comerciale.
Mai intai va voi povesti,mai pe scurt,despre prima vizita in Kefalonia,sosind cu autocarul in fery-boat din portul St Nikolaos din Zakynthos,in portul Pessada.
Controversele intretinute de o parte dintre ONG-urile constantene, dintre care se remarca "Mare Nostrum”, referitoare la constructia Complexului Multifunctional City Park din parcul Tabacariei, cunoscut si sub numele de MALL, au fost repuse pe tapet ieri cu prilejul unei prezentari a completarilor la studiul de impact asupra mediului organizate la hotel Bulevard de investitorul Holland Development Group SA.
Weekendul acesta, 25 - 28 mai, nu iti face program, pentru ca te asteptam la un festin delicios si racoros cu cei mai importanti artizani de inghetata si maestri ciocolatieri din tara si strainatate, ICE CHOCO 2017, in Bucuresti Mall Vitan, Nivel -1 Festivalul se va desfasura intre 25 Mai 2017 10:00 - 28 Mai 2017 22:00
Presedintele PLD Cluj, Tudor Oniga, a declarat ca a lucrat gratuit pentru omul de afaceri Paszkany Arpad, caruia i-a oferit consultanta juridica in mai multe proiecte.
Aproape toate marile proiecte derulate in Constanta au fost blocate pe termen nedeterminat din cauza crizei economice mondiale, iar autoritatile locale spera ca aceasta situatie sa nu dureze foarte mult. ... Lucrarile de pe strada Traian, unde se consolida malul pe bani privati au fost stopate.
Atat bulevardele, cat si strazile din Constanta, au suportat diverse modificari de-a lungul timpului. ... Cu toate ca publicitatea stradala aduce un ban in plus la bugetul local, conducerea Biroului de Iluminat Public se declara nemultumita de situatia in care se prezinta stalpii ce sustin panourile de advertising.
Intr-un Post Scriptum la o postare pe blog, Adrian Nastase afirma ca actuala putere din Romania doreste sa mute Parlamentul in cladirea Bibliotecii Nationale.
Deputatul PD-L Silviu Prigoana s-a decis sa depuna la Camera Deputatilor o initiativa prin care Parlamentul sa fie mutat la Biblioteca Nationala, iar Palatul sa devina un mall, dar nu cu magazine, ci cu sali de conferinte, cinematografe si alte locuri de petrecere a timpului liber.
google-analytics.com