Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (4.28 secunde)
Deputatul PD-L Silviu Prigoana a primit, de la Alianta pentru o Romanie Curata, premiul "Pericol legislativ in actiune", pentru cele mai proastre initiative legislative pe care le-a depus la Parlament.
Andrei Alexandru are o rubrica in ziarul online Ultima ora. Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". Puteti citi in continuare postarea din 22 februarie 2011.
Ce urmeaza dupa 2 ani de nimic bine facut? ... Acum 2 ani, Klaus Iohannis nu ne-a promis nimic si s-a tinut de cuvant.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
In cursul zilei de sambata, 15 iunie a.c., in incinta City Park Mall Constanta a avut loc deschiderea oficiala a primului supermarket SPAR din aceasta regiune a tarii.
Compania irlandeza Mivan Development a anuntat prelungirea perioadei de livrare a lantului de zece malluri Tiago, pe care au avansat-o initial, de la trei ani la cinci ani, ca strategie impotriva crizei, ne-a comunicat compania.
Tot mai multi dintre micii comercianti sunt afectati de criza economica, de aceea multi dintre ei si-au scos afacerile la mezat. ... Astfel, mica publicitate din ziarele locale este plina de anunturi, in care patronii vand restaurante, cluburi, pizzerii, fast food-uri sau standuri comerciale.
Valea portului, zona extrem de sensibila, pe care autoritatile se straduiesc de mai multa vreme sa o consolideze, a primit un dram de speranta odata cu demararea lucrarilor pentru un nou mall - Constanta City Center Trident Plaza.
Comisia Tehnica de Urbanism din cadrul Primariei Capitalei si-a dat acordul pentru construirea unui mall si a unei parcari subterane sub spatiul din spatele Salii Palatului. Autorii planului urbanistic sustin ca traficul din zona nu va fi afectat de aparitia spatiilor comerciale subterane.
Compania Great United Trading Romania, care opereaza pe plan local magazinele de imbracaminte si accesorii Time Out, a intrat faliment la sfarsitul anului trecut, potrivit datelor Tribunalului Municipiului Bucuresti.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distracti deschis non-stop in Estul Europei, anunta lansarea uneia dintre cele mai atractive facilitati de distractie care se adreseaza in egala masura adultilor si copiilor: cel mai mare circuit de carting dintr-un centru comercial din Romania.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, anunta deschiderea restaurantului Tapioka.
Societatea va achita integral datoriile catre bugetul de stat pana la sfarsitul anului, anunta conducerea. Peste 20% din active vor fi vandute in acest scop. Nicolae Badea se retrage din Consiliul de Administratie al Electroputere.
Peste 100 de magazine ofera utilizatorilor Optimo Card reduceri inre 5 si20% la preturile de raft. Optimo Card este un program unic de loialitate de pe piata din Romania care vine cu numeroase avantaje atat in Plaza Romania, cat si in Bucuresti Mall.
Cel mai mare mall din Capitala, The Colosseum, va fi situat pe soseaua Chitilei, iar lucrarile au inceput deja.
Se cambreaza in scaunul cinematografului unde ruleaza pelicula The Bourne Legacy. ... Sare la volanul masinilor primite cadou de la sponsorul Renault. Isi valorifica intens momentele libere alaturi de cei dragi. ... Ieri, ea a acceptat provocarea ProSport de a oferi un altfel de interviu.
- Turabo Cafe in Piata Romana - Grand Cafe Galleron, vis-a-vis de restaurantul "La Mama" de la Romana.
Emil Calinescu) Sunt anumite evenimente offline in care, contrar asteptarilor multora, nu fac scandal. In care socializez deopotriva cu cei pe care-i apreciez, dar si cu cei pe care nu prea dau doi bani. In care nu ma cert cu nimeni. In care sunt pacifist.
De cand a venit in tara, Anamaria Ferentz are un program extrem de incarcat! Emisiuni, intalniri cu prietenii si alergaturi prin mall la shopping pentru a cumpara cadourile de Craciun pentru cei dragi. Si nu in ultimul rand, Anamaria petrece foarte mult timp alaturi de mama ei.
- Nu putem trai fara dragoste, fara bucuria de a primi si darui. ... De martisor darul meu pentru toti cei ce iubesc cartea: un nou volum de interviuri DESPRE CUM NU AM RATAT O LITERATURA GROZAVA publicat la Editura Junimea (Iasi), spune Angela Baciu.
google-analytics.com