Cautare

1277 de rezultate pentru "lupi+pe+autostrada+in+moscova" (3.11 secunde)
Romania a construit 281 de kilometri de autostrada (daca este luata in calcul refacerea completa a autostrazii Bucuresti-Pitesti) in aproape 20 de ani si a modernizat doar 28% din cei 16.
Ministerul Comunicatiilor din China a anuntat ca statul asiatic are 65.000 de kilometri de autostrada. ... China a raportat stadiul lucrarilor la reteaua de autostrazi, avand in 2010 65.000 de kilometri de autostrada, conform Ministerului Comunicatiilor.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Construirea tronsoanelor Sibiu-Pitesti si Comarnic-Brasov va incepe pana in 2013 Ministerul Transporturilor va incepe pana in 2013 lucrarile de construire a doua importante proiecte de infrastructura rutiera, anume tronsonul de autostrada Pitesti-Sibiu si cel de pe Valea Prahovei, care leaga localitatile Comarnic si Brasov, a spus ieri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, in cadrul unui seminar dedicat infrastructurii rutiere.
Sorin Oprescu a vizitat santierul de la Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1.
Ziarul Financiar informeaza :Proiectul autostrazii care va lega Marea Neagra de Marea Baltica, discutat in octombrie.
Boagiu este multumita de stadiul lucrarilor la Autostrada A2 Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a verificat, sambata, stadiul lucrarilor de constructie la autostrada A2, intre Murfatlar si Constanta, si a declarat ca lucrarile sunt in grafic, iar pana la sfarsitul acestei luni se va putea circula pe tronsonul respectiv, pe cate o singura banda, conform termenelor asumate de constructor.
Autostrada cu o singura banda pe sens. In Romania, normal Daca tot nu avem decat vreo 300 de km de autostrada, inovam, frate! ... Nu ati auzit de autostrada cu o singura banda pe sens? ... Este continuarea autostrazii A2, care, va fi gata integral in 2013.
Varianta preferata de Oprescu prevede un TUNEL pe sub parcul Herastrau. ... Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca "inclin catre varianta trei, cea cu doua tunele subterane pe sub Parcul Herastrau, chiar daca este si cea mai scumpa".
Parcarea supraetajata ar fi construita in zona strazilor N.Tonitza - Franceza - Splaiul Independentei. Accesul in noua parcare se va face cu masina de pe Splaiul Independentei.
5 stiri business pe care nu trebuie sa le ratezi Cele mai ieftine credite din istoria programului Prima Casa, despre autostrada Transilvania si nu numai si topul celor mai lichide companii listate din regiune. Citeste pe larg revista presei din 29 iulie 2011 1.
Autostrada spre Ploiesti costa 450 de milioane de euro Pentru tronsonul Bucuresti - Ploiesti, termenul de finalizare este sfarsitul acestui an, dar numai o parte va fi gata.
Lista autostrazilor care ar trebui sa fie gata in 2012 Oficialitatile romane promit sa deschida peste 120 de km de autostrada in 2012, dublu fata de anul trecut.
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Pasajul Basarab inaugurat cu doi ani intarziere, incomplet si mai scump cu 300 milioane de lei Primarul Sorin Oprescu a finalizat in 2011 Pasajul Basarab.
Autostrada suspendata si 38 de pasaje. Cum ar arata "Bucurestiul lui Oprescu" "Autostrada suspendata" ar putea deveni realitate! Primarul general Sorin Oprescu vrea ca, in urmatorii 10 ani, sa inchida asa numitul "inel median" al Capitalei.
Se face Autostrada Suspendata! A fost facut primul "pas" pe autostrada suspendata. Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat in sedinta de joi indicatorii tehnico-economici pentru cel mai scump proiect de infrastructura din istoria Capitalei.
Se inaugureaza tronsonul de autostrada Simeria-Orastie Tronsonul de autostrada Simeria-Orastie, cu o lungime de aproape 18 kilometri si care face parte din soseaua Deva-Orastie, va fi deschis circulatiei incepand de joi.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa? Va propunem o scurta trecere in revista a comentariilor din editiile de astazi...
Brasov - Comarnic, gata in 2017.
Autostrada Bucuresti-Ploiesti: ... Cand vor fi gata ultimii 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Ploiesti Ciotul de 3 kilometri din Autostrada Bucuresti-Brasov ar putea fi gata pana pe 12 decembrie, daca vor fi conditii meteo prielnice lucrarilor, sustine Eduard Hanganu, seful Consitrans, consultantul lucrarii.
google-analytics.com